Burgemeester Kerstenslaan 20
+31 (0)76 - 5650050
info@mastbosch.nl
Book Now

Culinaire Mogelijkheden

Buffetten Mastbosch Breda

Het Golden Tulip Mastbosch hotel serveert u graag één van onze koud of warme buffetten. Bent u met een groot gezelschap in Breda(min. 25 pers) en kunt u geen vaste menu keuze maken dan is een buffet de perfecte oplossing. Op deze manier serveren wij u ieder wat wils. Wanneer u bij het Golden Tulip Mastbosch hotel een buffet reserveert, reserveren wij kosteloos een aparte zaal voor u. Wij hebben onderstaande buffetsuggesties voor u samengesteld. Uiteraard is het mogelijk om hier in overleg wijzigingen in aan te brengen.

Bel me terug


Prijs per couvert € 29,50
minimaal 20 personen
Licht gebonden soep met bospaddenstoelen
Glaasje couscoussalade
Vanaf buffet: met fijne paprika, zongedroogde tomaten en koriander
Glaasje aardappelsalade met bieslook, zure room en gebakken spekjes
Bordje met gemengde sla, gerookte forel en een kruidendressing
Vleesplateau met diverse ham en worstsoorten
Kaasplateau met jonge kaas, oude kaas en Brie
Kalkoenfilet reepjes met champignons en een romige cognacsaus
Gebakken nijlbaarsfilet met witte wijnsaus en mediterraan garnituur
Tortellini gevuld met kaas en een mosterdsaus

Dit alles geserveerd met:
Mastbosch Waldkorn & wit brood
Krentenbrood
Assortiment zachte bolletjes
Brabants roggebrood
Bordje met een bosvruchten taartje met frambozensaus
Glaasje vers fruit met een vanille schuim
Glaasje mascarpone crème met koffiesmaak
Glaasje hazelnootmousse met honing


Prijs per couvert € 15,75
2 uur durend

Etagères bestaande uit:
Scone met clotted cream en confiture
Cheesecake framboos
Mini muffin
Mini chocolade soesje
Mini Eclair
Koekje en Bonbon
Sandwich met rucola, Brie en pesto
Sandwich met gerookte zalm, kruidenkaas en rucola
Sandwich met milanoworst en tapenade
Verschillende soorten thee en koffie

High tea uitbreidings mogelijkheden:
Hartige muffin met knoflook, salami en spaanse peper à € 2,75
Warme feuillete met een vulling van pikante kip en prei à € 2,50
Vegetarische muffin à € 2,75
Clafoutis van amerene kersen à € 1,85
Glaasje fruitsalade à € 1,75

Vanaf 20 personen vanaf buffet
Onder 20 personen vanaf etagères aan tafel geserveerd
Alleen op reservering

Prijs per couvert € 32,50
minimaal 25 personen
Voorgerecht
Glaasje salade van selderij meloen en gerookte kip met een pikante kerriemayonaise
Glaasje tonijnsalade met olijf, kappertjes en rode ui geserveerd met rucola
Bordje met dun gesneden Parmaham begeleid door een compote van appel, sinaasappel en dragon
Bordje met gegrilde Mediterrane groenten geserveerd met pesto en gebruneerde pijnboompitjes
Glaasje met salade van Penne pasta en surimi krab overgoten met pikante rode paprikacoulis
Hoofdgerecht
Procureurreepjes in zoetzure pikante Oosterse saus
Gepocheerde scholfilet met een romige tuinkruidensaus
Gebakken diamanthaas in vleesjus met roze peperbessen
Gegrilde zeebaarsfilet met preiringetjes en witte wijnsaus
Tagliatelle met gebakken champignons en kruiden olie
Bijgerecht
Basmati rijst met een fijne brunoise van diverse paprika
Rozeval aardappelen met rozemarijn en tijm uit de oven
Seizoensgroenten
Frisse groene salade met verse tuinkruiden en Mediterrane groenten
Dessert
Glaasje vanille ijs overgoten met kersensaus
Bordje met quenelle chocolademousse geserveerd met een chocolade krokantje
Glaasje gevuld met fijne verse fruitsalade en vanilleschuim
Bordje met bosvruchtenijstaartje en meringue


Prijs per couvert € 40,00
minimaal 25 personen

Voorgerecht
Bordje met gerookte heilbot, zoetzure komkommersalade, Oosterse dressing en een pikante kletskop
Bordje met gegrilde Mediterrane groenten, basilicumolie en Parmezaanse kaas
Glaasje frisse ijsbergsla en piccalilly, met een roosje rosbief en zonnebloempitten
Bordje serranoham met een pittige salade van Cantaloupe meloen en zongedroogde tomaat
Glaasje Paella-rijstsalade met een gegaarde scampi en een saffraan mayonaise
Hoofdgerecht
Runderstoofpotje met Trappistbier en bladselderij
Coq au vin Blanc, van in witte wijn gestoofde kuikendijen met peterselie
Gebakken Kabeljauwloin begeleid door een saus met grove mosterd
Op de huid gegrilde doradefilet
Ravioli gevuld met artisjok begeleid door kruidenolie
Linguine met warme tomatendressing en basilicum
Bijgerecht
Groene salade geserveerd met in French dressing ingelegde tomaten
Gepofte aardappelen geserveerd met Harisha kruidenboter
Roerbakcourgette met sjalotjes en kaassaus
Haricots verts met sjalotjes en een klontje boter
Dessert
Pavlova met frambozenmousse
Glaasje met in witte wijn gemarineerde ananas, begeleid door koude sabayon van vanille en citroen
Kubus chocolade cheesecake met een Amaretto saus
Hangop van vanille met boerenmeisjes en meringue
Glaasje koffie-mascarpone mousse geserveerd met een koffiegelei


Prijs per couvert € 50,00
minimaal 25 personen

Koud
Bordje met salade van knolselderij, salami, ham en zongedroogde tomatenmayonaise
Glaasje met een spiesje van mozzarella, olijf en een cherrytomaatje, op een salade met
pesto
Glaasje met een koud paprika/tomatensoepje met een kaaskrokantje
Bordje met Coppa di Parma, basilicum bruchetine en gorgonzola crème
Bordje met cappelini met knoflook, crème fraiche en een gemarineerde garnaal
Mastbosch wit en bruin brood met roomboter

Warm
Ossobucco geserveerd in een kalfsjus
Gebakken zwaardvis met citroensaus en oregano
Saltimbocca met rauwe ham en salie
Vegetarische lasagne van aubergine, courgette en romige Italiaanse
Kruiden-tomatensaus

Bijgerechten
Gefrituurde polentapuntjes
Papardelle met knoflook, peterselie en Parmezaanse kaas
Caponata, mengsel van diverse groenten, rozijnen, kapperappel en basilicum
Italiaanse salade

Dessert
Tiramisu ijs met stukjes merengue en koffiesiroop
Vers fruit met koude Zabaglionesaus
Witte chocolade “stracciatella”mousse
Pistachebavarois taartje met pistachenootjes en vanillesaus
Kopje met koffiebavarois en half geslagen room


Prijs per couvert € 60,00
minimaal 25 personen
Voorgerecht
Vers in de schelp gepresenteerd en op ijs geserveerde Zeeuwse oester.
Mini cocktail van kreeft en een klassieke cocktailsaus
Bordje met dungesneden kalfshaas begeleid door een tonijnsaus
Bordje Pata Negra Ham geserveerd met een stroop van Pedro Ximénez sherry
Glaasje geserveerd met Caprese spiesje en huisgemaakte pesto
Hoofdgerecht
Getrancheerde ossenhaas met een krachtige rode wijnsaus
Tarbot filet begeleid door Champagne saus
Gebakken zalmfilet geserveerd met een tomaat basilicumsaus
Hoevehoenfilet in een romige paprikasaus
Met champignons gevulde ravioli overgoten met een truffelsaus
Bijgerecht
Seizoensgroenten
Aardappelgratin Dauphinoise
Gebakken krieltjes met lente uitjes
Gemengde salade met veldsla en reepjes paprika en een kruidendressing
Dessert
Frambozen macaron begeleid door frambozensaus
Glaasje met fijne verse fruitsalade en een vanilleschuim
Chocolademousse geserveerd met pistachesaus
Glaasje boeren roomijs met een koude chocoladesaus
Bordje met streekkaas met rozijnen brood

Prijs per couvert € 49,50

minimaal 25 personen

Serehspiesje met gamba en wakame salade
Pata Negra ham met een fijne salade van knolselderij en truffel
*****
Heldere getomateerde runderbouillon in een hoog wijnglas met basilicumschuim
*******
Gegrilde grietfilet met een saffraansaus en fijne pasta en bieslook
******
Combinatie van kalfshaas en zwezerik met een dragonsaus
en een aardappel-groententortilla
*****
Epoisse kaas in een schuitje met kletzenbrood en perenstroop
*******
Chocoladelolly met frambozencoulis, sinaasappelcompote en een kardemonschuim



Alle prijzen zijn tot 1 september 2017 geldig. Prijswijzigingen voorbehouden.

Heeft u vragen of wilt u persoonlijke ondersteuning bij het reserveren? Neem gerust contact met ons op!
  • telephone:

    +31(0)76 - 5650050
  • email:

    info@mastbosch.nl