Burgemeester Kerstenslaan 20
+31 (0)76 - 5650050
Book Now
Activiteiten

Een goede Teambuilding is essentieel

Activiteiten door Ride Along Activities

Word als groep sterker tijdens onze teambuilding. Met een ruime keuze uit 10 spellen, kunt u in anderhalf uur twee spellen naar keuze spelen. Onze instructeurs zorgen er tijdens deze activiteit voor dat je als groep sterker wordt op het gebied van communicatie, zelfvertrouwen en teamwork. Tijdens deze activiteit staan plezier en beleving natuurlijk centraal

Boogschieten

Tijdens deze activiteit kunt u even heerlijk ontspannen in het Mastbosch. Met je groep leer je de verfijnde technieken van het boogschieten. In anderhalf uur tijd ga je in verschillende spelvarianten leren hoe je de pijl en boog het beste kan gebruiken. Kan jij met je team, bedrijf, familie of vriendengroep aan het eind van de dag allemaal de roos raken?

Klik verder meer informatie
Ride Along activities

Archery Tag

Even lekker alle ontlading van je afschieten in het Mastbosch? Tijdens Archery tag gaan twee teams de strijd aan met elkaar. Dit unieke spel is afgeleid van paintball en trefbal. Met onze soft tip pijlen probeer je het andere team af te schieten of probeer je de targets te raken. Lukt het jou om met jou team binnen anderhalf uur zo veel mogelijk targets te raken en de overwinning te pakken?

Bootcamp

Even de benen strekken tussen de vergaderingen door? Bij ons ga je met een professionele bootcampinstructeur één uur in het bos tekeer. Van individuele dynamiek tot aan groepsdynamiek, alles komt aan bod tijdens onze unieke bootcamp.

Toch liever iets anders doen? Ride Along Activities heeft nog veel meer te bieden.
Bekijk website

Heeft u vragen of wilt u persoonlijke ondersteuning bij het reserveren? Neem gerust contact met ons op!
  • telephone:

    +31(0)76 - 5650050
  • email:

    info@mastbosch.nl