Helaas is het Asperge seizoen voorbij

Ontdek de verfijnde smaken van het asperge menu bij Heeren van Oranje!

Graag nodigen we u van harte uit om te genieten van ons heerlijke aspergemenu. Met het aspergeseizoen in volle gang, heeft onze chef een heerlijk aspergemenu samengesteld dat de verfijnde smaken van deze seizoen favoriet volledig tot zijn recht laat komen. Eet smakelijk!

 

Helaas is het asperge seizoen voorbij.

Onze faciliteiten
Het Mastbosch hotel in Breda telt 47 hotelkamers. Deze verschillen van eenpersoonskamers tot aan luxe suites. Onze hotelkamers zijn klassiek ingericht en voorzien van een douche en/ of een bad. Wij beschikken daarnaast over vijf vergaderzalen en boardrooms en drie feest- en/of conferentiezalen.
Prachtige omgeving
In de directe omgeving, ongeveer 10 minuten wandelen, van dit hotel in Breda vindt u de Ginnekenmarkt: een bourgondisch, typisch Bredaas stukje stad met gezellige cafés, restaurants en boetiekwinkels. Een echte aanrader dus om te bezoeken wanneer u in dit hotel verblijft voor een overnachting.
Fiets omgeving
U kunt heerlijk door en langs het Mastbos fietsen, langs het water van het Markdal naar Meersel-dreef. Hier kunt u op bezoek kunt gaan “bij de Paters” waar mensen van over heel de wereld komen om op bedevaart te gaan. Bij het Mastbosch hotel in Breda bieden wij u een camera beveiligde fietsenstalling met oplaadpunt voor uw elektrische fietsen.


    Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?