Dinerkaart
Voorgerechten
Springrol gevuld met gerookte zalmsnippers en diverse soorten ragfijne groenten begeleid door een sojasaus met wasabi, Little Gemsla en gembermayonaise
14.5
Jean-Max Roger – Frankrijk – Sancerre – Witte wijn
Gegrilde Bretonse sardines op frisse lente salade van tomaat, haricots verts, ui en asperge geserveerd met Italiaanse kruidendressing en pesto
16.75
Anne De Joyeuse – Frankrijk – Chardonnay – Witte wijn
Rundercarpaccio van Hereford rund met geraspte oude boerenkaas uit Molenschot, balsamico kruidendressing, pijnboompitjes, kappertjes, uitgebakken spekjes en rucola
14.75
Tenuta Giustini – Italië – Puglia – Rode wijn
Lamsham geserveerd met kruidencrème, licht pikante tomatengel en een salade van landcress, veldsla en dubbel gedopte tuinbonen
16.5
L’Incontournable – Frankrijk – Pinot Noir – Rode wijn
Rosé gebraden kalfsmuis op Little Gemsla met een compôte van appel, sinaasappel en dragon begeleid door Portstroop met vleugje steranijs en basilicumolie
14.5
Château Le Rey – Bordeaux – Frankrijk – Rode wijn
Hoevehoenbouillon met green curry en garnituur van diverse voorjaarsgroenten
9.75
Vissoep met een vleugje Pernod en garnituur van diverse visstukjes en lente ui
12.5
Alle voorgerechten worden geserveerd met vers gebakken
oerbrood, kruidenboter en roomboter.
Heeft u glutenvrije of lactosevrije wensen
vraag naar onze allergenenlijst.
Supplement glutenvrij € 1,95
Hoofdgerechten
Supplement glutenvrij € 1,95
Twee Noordzee tongen (360gram) met botersaus, diverse dagverse groenten
36.5
Les Bertholets – Frankrijk – Réserve Viognier – Witte wijn
Gegrilde doradefilet met diverse groenten en een witte wijn saus met chimichurri
22.5
Jean-Max Roger – Frankrijk – Sancerre – Witte wijn
Gebakken zalmfilet met Noilly Pratsaus en diverse dagverse groenten
23.5
Zenato Pinot Grigio – Italië – Witte wijn
Rosé gebraden eendenborstfilet met gember limoensaus en diverse groenten
27.25
Finca Monica Rioja – Spanje – Rioja – Rode wijn
Tournedos van het Angus rund met diverse dagverse groenten en een knoflook tijmsaus
2 medaillons (180 gram) 36.5
1 medaillon (90 gram) 23.5
Brazin – Verenigde Staten – Zinfandel – Rode wijn
Gebakken lamsrump met diverse groenten en honing tijmsaus
26.75
L’Incontournable – Frankrijk – Pinot Noir – Rode wijn
Supplement frites: 3
Supplement groenten: 3.8
Heeft u glutenvrije of lactosevrije wensen, vraag naar onze allergenenlijst
Supplement glutenvrij € 1.75
Desserts
Aardbeien met Romanoff mascarpone crème geserveerd met chocolade crumble en een bolletje aardbeien-Mojito sorbetijs
14.75
Bardadillo – Pedro Ximmenz – Sherry
5,75
Pavlova met rood fruit compote en slagroom begeleid door frambozencoulis en ragfijn gesneden munt
12.25
Barros Colheita 1998 – Rode port
16
Kaasplankje van kaassoorten uit de regio met kazen uit o.a. Molenschot, Etten-Leur en Alphen deze wordt geserveerd met desembrood en pruimencompote
15.5
Barros Colheita 1998 – Rode port
16
Supplement glutenvrij € 1.75
Mastbosch Vitaal
Voor u gezond en vegetarisch samengestelde gerechten
Vitaal voorgerechten
“Courgettini”
Rauwe spaghetti van courgette op Little Gemsla met geitenkaascrumbles, amandelschaafsel, reepjes tomaat en dressing met Italiaanse kruiden en veldsla
13.25
“Spinaziesalade”
Salade van spinazie met avocado, aspergetips, komkommer, gekookt ei, pompoenpitten en zonnebloempitten met een pikante rode paprikacoulis en knoflookyoghurtdressing
15.5
“Aspergesoep”
Aspergesoep met stukjes groene asperges, gehakt ei en peterselie
10.75
Alle voorgerechten worden geserveerd met vers gebakken oerbrood, kruidenboter en roomboter.
Heeft u glutenvrije of lactosevrije wensen vraag naar onze allergenenlijst.
Voor u gezond en vegetarisch samengestelde gerechten
Vitaal Hoofdgerechten
“Ravioli Burrata”
Ravioli met Burratta, ricotta en limoen met gebakken courgette en tomaat begeleid door olijfolie en balsamicostroop
16.75
“Parelcouscous”
Tuille van filodeeg met parelcouscous van Durum tarwe geserveerd met gebakken vegetarische “kipstukjes” en haricots verts, Baba Ganousch en muntkwark
17.75
“Burger”
Vegetarische huisgemaakte burger op basis van o.a. soja en diverse kruiden met een speltbol, kappertjes-crème fraîche en met kurkuma steranijsazijn ingelegde komkommer en gegrilde tomaat
18.5
Vitaal Desserts
“Banaan kokostaart”
Gluten- en lactosevrije banaan kokostaart op basis van amandelmeel, dadels en lactosevrije citroencurd met vleugje kurkuma
12