Dinerkaart

Voorgerechten    |    Hoofdgerechten    |    Dessert    |    Mastbosch Vitaal

Voorgerechten

Zalmmousse en gerookte zalm met dragon crème fraiche , veldsla  streaky bacon en een pikante tomatencoulis

13.75

Sauvignon Blanc- Zuid-Afrika – Witte wijn

Tartaartje van Brado (gerookte haring) geserveerd met bieslookmayonaise, getoast Brabants roggebrood en Landcress

11.5

Chardonnay – Chili – Witte wijn

Bisque van strandcrab en garnaal geserveerd met surimi en rivierkreeften

12

Pinot Grigio – Italië – Witte wijn

Rundercarpaccio van Hereford rund met geraspte oude boerenkaas uit Molenschot met balsamico kruidendressing, pijnboompitjes, kappertjes, uitgebakken spekjes en rucola

15.75

Merlot – Frankrijk – Rode wijn

Lamsham met salade van groene asperges, haricots verts en rucola begeleid door een pikante tomaat Wodkagel en balsamicostroop

16

Rioja – Spanje – Rode wijn

Gerookte ribeye op Little Gemsla met sinaasappel uiencompote, citroenpepermayonaise en gel van gerookte rode paprika 

14.75

Zinfandel – Verenigde Staten – Rode wijn

Hoevehoenbouillon met gerookte kalkoen, lente ui en gehakte kervel

9.5

Cabernet Sauvignon – Zuid-Afrika – Rode wijn

Alle voorgerechten worden geserveerd met vers gebakken
oerbrood, kruidenboter en roomboter.
Heeft u glutenvrije of lactosevrije wensen
vraag naar onze allergenenlijst.

Hoofdgerechten​

Twee Noordzee tongen (360gram) met botersaus, diverse dagverse groenten

36.75

Chardonnay – Frankrijk – Witte wijn

Een mandje van loempiavel met in tempurabeslag gefrituurde schelvisfilet stukjes begeleid door verse groenten en een citroenpepermayonaise met gehakte cornichons, ui en kappertjes

23.5

Sauvignon Blanc– Zuid Afrika – Witte wijn

Gegrilde dorade met diverse groenten en een piccalilly witte wijnsaus

26.5

Pinot Grigio – Italië – Witte wijn

Tournedos van het Angus rund met diverse dagverse groenten en een rode wijnsaus
2 medaillons (180 gram) 36,75         1 medaillon (90 gram) 25,5

Brazin Old Vine Zinfandel 2015 – Verenigde Staten – Californië – Rode wijn

Lamsrump met dagverse groenten en een honing tijmjus

24.5

Finca Monica Rioja – Spanje – Rioja – Rode wijn

Gekonfijte eendenbout met een citrussaus en diverse groenten

27.95

Cabernet Sauvignon – Zuid-Afrika – Rode wijn

Supplement frites: 3
Supplement groenten: 3,8
Heeft u glutenvrije of lactosevrije wensen, vraag naar onze allergenenlijst

Desserts​

Aardbeienmousse taartje geserveerd met quenelle slagroom en frambozengel

8.95

Barros Tawny – Rode port

Moelleux chocolade met advocaatmascarponecrème en chocoladekrokantje

12.95

Barros Colheita 1998 – Rode port

Passievrucht martini cocktail ijstaartje met witte wijn Vermouthgel en vanillesaus

10.95

Barros Ruby – Rode port

Kaasplankje van kaassoorten uit de regio met kazen uit o.a. Molenschot, Etten-Leur en Alphen deze wordt geserveerd met desembrood en pruimen compote

14.95

Barros Colheita 1998 – Rode port

 

Mastbosch Vitaal​

Mastbosch “Vitaal”

Voor u gezond en vegetarisch samengestelde voorgerechten

“Geitenbrie”

Brie van geit op Brabants roggebrood uit de oven geserveerd met een salade van raap, appel en walnoot begeleid door een lavendel honingstroop

13.75

“Vegan Tonijn”

Veganistische tonijn gepaneerd met gedroogde zeewier Furikake op een salade quinoa, zoetzure komkommer en rozijnen begeleid door een vegan wasabi mayonaise

13.5

“Aspergsoep”

Romige aspergesoep met dubbel gedopte tuinbonen, croutons en gesnipperde rode ui

11.5

Mastbosch “Vitaal”

Voor u gezond en vegetarisch samengestelde hoofdgerechten

“Quiche spinazie”

Quiche van spinazie, crème fraiche en pijnboompitten geserveerd  met gepofte kerstomaatjes en omringd door basilicumolie en geroosterde pompoenpitten

13,25

“Wraps”

Wraps gevuld met mengsel van vegetarische kip, diverse groenten en tomaat in de oven gegratineerd met kaas, geserveerd met kummelkwark en chilisaus

19.75

“Vega Burger”

Vegetarische falafelburger met een vegan kerriemayonaise, gegrilde courgette en baba ganousch tussen een speltbol met veldsla en Landcress

18.5

Mastbosch “Vitaal”

Voor u gezond samengestelde dessert

Carpaccio van ananas met gewelde pruimen, gel van aardbei aangezoet met candarel en bolletje citroensorbetijs

9.95