Dinerkaart

Voorgerechten    |    Hoofdgerechten    |    Dessert    |    Mastbosch Vitaal

Voorgerechten

Springrol gevuld met gerookte zalmsnippers en diverse soorten ragfijne groenten begeleid door een sojasaus met wasabi, Little Gemsla en gembermayonaise
14.5

Jean-Max Roger – Frankrijk – Sancerre – Witte wijn

Gegrilde Bretonse sardines op frisse lente salade van tomaat, haricots verts, ui en asperge geserveerd met Italiaanse kruidendressing en pesto

16.75

Anne De Joyeuse – Frankrijk – Chardonnay – Witte wijn

Rundercarpaccio van Hereford rund met geraspte oude boerenkaas uit Molenschot, balsamico kruidendressing, pijnboompitjes, kappertjes, uitgebakken spekjes en rucola

14.75

Tenuta Giustini – Italië – Puglia – Rode wijn

Lamsham geserveerd met kruidencrème, licht pikante tomatengel en een salade van landcress, veldsla en dubbel gedopte tuinbonen

16.5

L’Incontournable – Frankrijk – Pinot Noir – Rode wijn

Rosé gebraden kalfsmuis op Little Gemsla met een compôte van appel, sinaasappel en dragon begeleid door Portstroop met vleugje steranijs en basilicumolie

14.5

Château Le Rey – Bordeaux – Frankrijk – Rode wijn

Hoevehoenbouillon met green curry en garnituur van diverse voorjaarsgroenten

9.75

Vissoep met een vleugje Pernod en garnituur van diverse visstukjes en lente ui

12.5

Alle voorgerechten worden geserveerd met vers gebakken
oerbrood, kruidenboter en roomboter.

Heeft u glutenvrije of lactosevrije wensen
vraag naar onze allergenenlijst.

Supplement glutenvrij € 1,95

Hoofdgerechten​

Supplement glutenvrij € 1,95

Twee Noordzee tongen (360gram) met botersaus, diverse dagverse groenten

36.5
Les Bertholets – Frankrijk – Réserve Viognier – Witte wijn

Gegrilde doradefilet met diverse groenten en een witte wijn saus met chimichurri

22.5

Jean-Max Roger – Frankrijk – Sancerre – Witte wijn

Gebakken zalmfilet met Noilly Pratsaus en diverse  dagverse groenten

23.5

Zenato Pinot Grigio – Italië – Witte wijn

Rosé gebraden eendenborstfilet met gember limoensaus en diverse groenten

27.25

Finca Monica Rioja  – Spanje – Rioja – Rode wijn

Tournedos van het Angus rund met diverse dagverse groenten en een knoflook tijmsaus

2 medaillons (180 gram) 36.5

1 medaillon (90 gram) 23.5

Brazin – Verenigde Staten – Zinfandel – Rode wijn

Gebakken lamsrump met diverse groenten en honing tijmsaus

26.75

L’Incontournable – Frankrijk – Pinot Noir – Rode wijn

Supplement frites: 3
Supplement groenten: 3.8
Heeft u glutenvrije of lactosevrije wensen, vraag naar onze allergenenlijst

Supplement glutenvrij € 1.75

Desserts​

Aardbeien met Romanoff mascarpone crème geserveerd met chocolade crumble en een bolletje aardbeien-Mojito sorbetijs

14.75

Bardadillo – Pedro Ximmenz – Sherry

5,75

Pavlova met rood fruit compote en slagroom begeleid door frambozencoulis en ragfijn gesneden munt
12.25

Barros Colheita 1998 – Rode port
16

Kaasplankje van kaassoorten uit de regio met kazen uit o.a. Molenschot, Etten-Leur en Alphen deze wordt geserveerd met desembrood en pruimencompote

15.5

Barros Colheita 1998 – Rode port
16

Supplement glutenvrij € 1.75

Mastbosch Vitaal​

Voor u gezond en vegetarisch samengestelde gerechten

Vitaal voorgerechten

“Courgettini”

Rauwe spaghetti van courgette op Little Gemsla met geitenkaascrumbles, amandelschaafsel, reepjes tomaat en dressing met Italiaanse kruiden en veldsla

13.25

“Spinaziesalade”

Salade van spinazie met avocado, aspergetips, komkommer, gekookt ei, pompoenpitten en zonnebloempitten met een pikante rode paprikacoulis en knoflookyoghurtdressing

15.5

“Aspergesoep”

Aspergesoep met stukjes groene asperges, gehakt ei  en peterselie

10.75

Alle voorgerechten worden geserveerd met vers gebakken oerbrood, kruidenboter en roomboter.

Heeft u glutenvrije of lactosevrije wensen vraag naar onze allergenenlijst.

Voor u gezond en vegetarisch samengestelde gerechten

Vitaal Hoofdgerechten

 

“Ravioli Burrata”

Ravioli met Burratta, ricotta en limoen met gebakken courgette en tomaat begeleid door olijfolie en balsamicostroop

16.75

“Parelcouscous”

Tuille van filodeeg met parelcouscous van Durum tarwe geserveerd met gebakken vegetarische “kipstukjes” en haricots verts, Baba Ganousch en muntkwark

17.75

“Burger”

Vegetarische huisgemaakte burger op basis van o.a. soja en diverse kruiden met een speltbol, kappertjes-crème fraîche en met kurkuma steranijsazijn ingelegde komkommer en gegrilde tomaat

18.5

Vitaal Desserts

“Banaan kokostaart”

Gluten- en lactosevrije banaan kokostaart op basis van amandelmeel, dadels en lactosevrije citroencurd met vleugje kurkuma

12