Dinerkaart

Voorgerechten    |    Hoofdgerechten    |    Dessert    |    Mastbosch Vitaal

Voorgerechten

Langzaam gegaarde makreelfilet in een tuile van filodeeg met salade van veldsla, landcress uit Lierop en sojascheuten geserveerd met wasabi mayonaise en Hoisinsaus

13.25

Jean-Max Roger – Frankrijk – Sancerre – Witte wijn

8

In tempurabeslag gefrituurde schelvisstukjes geserveerd met wortelcrème, rucola en knoflookmayonaise

12

Hidden Bay – Zuid-Afrika – Souvignon Blanc – Witte wijn

5

Rundercarpaccio van Hereford rund met geraspte oude boerenkaas uit Molenschot, balsamico kruidendressing, pijnboompitjes, kappertjes, uitgebakken spekjes en rucola

14.75

Tenuta Giustini – Italië – Puglia – Rode wijn

5.95

Langzaam gegaarde procureur, gemarineerd met soja en vijf spices kruiden geserveerd met een fijne compote van appel, gebakken bloedworst en appelstroop

11

Brazin – Verenigde Staten – Zinfandel – Rode wijn

8

Nagelhout, volgens traditie uit Oost-Nederland met kruidnagel ingesmeerd en aan de lucht gedroogd rundvlees, geserveerd met zoetzuur ingelegde wintergroenten en begeleid door sinaasappel komijn dressing

15

Château Le Rey – Bordeaux – Frankrijk – Rode wijn

6.35

Gevogelte Madeirabouillon met een geleitje van knolselderij, peterselie en gerookte eend

10.25

Les 5 Vallées Rosé – Frankrijk  – Grenache – Rosé wijn

5.75

Bisque van diverse schaaldieren geserveerd met crouton en een licht pikante rouille

11.75

Anne de Joyeuse – Frankrijk – Chardonnay – Witte wijn

6.05

Alle voorgerechten worden geserveerd met vers gebakken
oerbrood, kruidenboter en roomboter.

Heeft u glutenvrije of lactosevrije wensen
vraag naar onze allergenenlijst.

Supplement glutenvrij € 1,95

Hoofdgerechten​

Supplement glutenvrij € 1,95

Twee Noordzee tongen (360gram) met botersaus, diverse dagverse groenten

36.5
Les Bertholets – Frankrijk – Réserve Viognier – Witte wijn

5.7

Gegrilde zeebaars met een witte wijn basilicumsaus en diverse dagverse groenten

23.75

Jean-Max Roger – Frankrijk – Sancerre – Witte wijn

8

“Blinde vink” van kabeljauwfilet omwikkeld met katenspek geserveerd met verse groenten en een heldere vissaus met rode wijn

21.5

Zenato Pinot Grigio – Italië – Witte wijn

7

Gebakken kalfsoester met dragonkalfsjus en diverse groenten

27.25

Finca Monica Rioja  – Spanje – Rioja – Rode wijn

5.25

Tournedos van het Angus rund met diverse dagverse groenten en een knoflook tijmsaus

2 medaillons (180 gram) 36.50

1 medaillon (90 gram) 23.50

Château Le Rey – Frankrijk – Bordeaux – Rode wijn

6.35

Gekonfijte eendenbout met dagverse groenten en een Sherrysaus met zilveruitjes

29

Brazin Old Vine Zinfandel  – Verenigde Staten – Rode wijn

8

Gebakken Zweedse varkensrugfilet geserveerd met cognac appeljus en diverse groenten

17.5

Finca Monica Rioja – Spanje – Rioja – Rode wijn

5,25

Supplement frites: 3.00
Supplement groenten: 3,80
Heeft u glutenvrije of lactosevrije wensen, vraag naar onze allergenenlijst

Supplement glutenvrij € 1,75

Desserts​

Tarte Tatin met caramel fudge saus 

12.75

Bardadillo – Pedro Ximmenz – Sherry

5,75

Bananenparfait met stukjes gekaramelliseerde banaan, chocolade krokantje en chocoladesaus
11.5

Barros Colheita 1998 – Rode port
12.75

Kaasplankje van kaassoorten uit de regio met kazen uit o.a. Molenschot, Etten-Leur en Alphen deze wordt geserveerd met desembrood en pruimencompote

15.5

Barros Colheita 1998 – Rode port
12.75

Supplement glutenvrij € 1,75

Mastbosch Vitaal​

Voor u gezond en vegetarisch samengestelde gerechten

Vitaal voorgerechten

“Gekruide Jackfruitsalade”

Salade van Jackfruit met in Pernod gegaarde venkel en gegrilde tomaat begeleid door appelcompote en licht pikante BBQ saus 

13.5

“Tompouce”

Tompouce van bladerdeeg en geitenkaas met rucola, compote van witte ui en paprika begeleid door zoet pikante paprika rodewijnsaus

11.5

“Wortelsoep”

Lactose vrije wortel kokos serehsoep met gesneden prei, soja scheuten en gebakken uitjes

9.75

Alle voorgerechten worden geserveerd met vers gebakken
oerbrood, kruidenboter en roomboter.

Heeft u glutenvrije of lactosevrije wensen
vraag naar onze allergenenlijst.

Voor u gezond en vegetarisch samengestelde gerechten

Vitaal Hoofdgerechten

“Vega Burger”

Vegetarische huisgemaakte burger op basis van o.a. soja en diverse kruiden met een speltbol, rucola, zoetzuur ingelegde groenten en licht pikante BBQ saus

18.5

“ Wraps”

Met uit Rijpwetering afkomstige oude kaas gegratineerde wraps gevuld met Mexicaans gekruide vegetarische kipstukjes en groenten begeleid door knoflook komijn kwark

21.75

“Tuille van Brickdeeg”

Tuille van brickdeeg gevuld met rijst, Oosters gemarineerde tempé en gebakken haricots verts afgetopt met noten kroepoek Emping en uitjes

15.25

Voor u gezond en vegetarisch samengestelde gerechten

Vitaal Desserts

“Carrot cake”

Speculaaskruiden carrot cake met sinaasappel mascarponecrème,
ahornsiroop en sinaasappelgel

12