Dinerkaart

Voorgerechten    |    Hoofdgerechten    |    Dessert    | 

Voorgerechten

 

 

Salade van gerookte makreel en baba ganoush geserveerd met zoetzuur ingelegde courgette en een rillette van gestoomde makreel

 14.5

Grüner Veltliner – Oostenrijk – Witte wijn

Gravad lachs met rode uiencompote, citroenpepermayonaise, kappertjes en landcress

17.5

Sauvignon Blanc – Zuid Afrika – Witte wijn

Romige vissoep met stukjes gerookte haring. Bieslook en rosé garnaaltjes

 10.5

Pinot Grigio – Italië – Witte wijn

Rundercarpaccio van Hereford rund met geraspte oude boerenkaas uit Molenschot met balsamico kruidendressing, pijnboompitjes, kappertjes, uitgebakken spekjes en rucola

  15.75

 Cabernet Sauvignon – Zuid Afrika – Rode wijn

Nagelhout met een compote van sinaasappel, abrikoos, appel en rozijnen begeleid door een citrusmayonaise met een vleug gemalen komijn

15.5

 Merlot – Chili – Rode wijn

Gerookte eendenborstfilet in combinatie met rillette van eend en wasabi geserveerd met salade van in kurkuma en azijn gemarineerde courgette met hoisinsaus

   15.25

Rioja – Spanje – Rode wijn

Gevogelte kerrie knoflookbouillon met garnituur van julienne kalkoen en prei

9.75

Cabernet Sauvignon – Zuid-Afrika – Rode wijn

 

Mastbosch “Vitaal”

Voor u gezond en vegetarisch samengestelde voorgerechten

“Courgettini met geit”

Salade van spinazie, rauwe spaghetti van courgette met geitenkaas- crumbles, kerstomaatjes , amandelschaafsel en een knoflook yoghurtdressing

13.5

“Pulled veggie”

Salade torentje van tomaat, gemarineerde bloemkool, Pulled veggie en Landcress geserveerd met pikante saus op basis van rode wijn , sesamolie en tomaat

14.5

“Preisoep”

Romige preisoep met een garnituur van pijnboompitjes en bosui

 9.75

Alle voorgerechten worden geserveerd met vers gebakken
oerbrood, kruidenboter en roomboter.
Heeft u glutenvrije of lactosevrije wensen
vraag naar onze allergenenlijst.

Hoofdgerechten​

Twee Noordzee tongen (360gram) met botersaus en diverse dagverse groente

37.75

Chablis – Frankrijk – Witte wijn

Gebakken zeewolf met dagverse groenten en een heldere rode wijn vissaus met kappertjes

23.5

Grüner Veltliner – Oostenrijk – Witte wijn

Maaltijdsalade van Little Gem sla, zoet zuur gemarineerde bloemkool komkommer met gegrilde tonijn begeleid door een pikante rode paprika coulis en basilicumolie

25.75

Grenache – Frankrijk – Rosé wijn

180 gram Tournedos van het Angus rund met dagverse groente en een getomateerde Cognac knoflooksaus

37

Zinfandel – Verenigde Staten – Rode wijn

Gebakken kalfsoester met kriekbiersaus en dagverse groenten

29.5

Zinfandel – Verenigde Staten – Rode wijn

Gekonfijte eendenbout met diverse groenten en gember limoenjus

28.5

Cabernet Sauvignon – Zuid-Afrika – Rode wijn

Maaltijdsalade van ingelegde courgette, diverse soorten sla, sojascheuten en pikant gemarineerde gebakken reepjes diamanthaas, geserveerd met een Oosterse dressing

23.5

Cabernet Sauvignon – Zuid-Afrika – Rode wijn

 

Mastbosch “Vitaal”

Voor u gezond en vegetarisch samengestelde Hoofdgerechten

“Vega kipstukjes”

Vegetarische kipstukjes met parelcouscous , haricot verts en warme tomatensalsa geserveerd in een mandje van gefrituurde wrap.

21.5

“Ravioli”

Ravioli van peccorino en artisjok met ratatouille , notensla oude geraspte kaas en basilicumolie

20

“Vega Burger”

Onze favoriete vegetarische hamburger op basis van o.a, soja en kruiden op speltbol met zoetzure courgette, veldsla , rucola en BBQ saus

20

Supplement frites: 3.5

Supplement groente: 4

Heeft u glutenvrije of lactosevrije wensen

vraag naar onze allergenenlijst

 

 

Desserts​

Mastbosch “Vitaal”

Voor u gezond en vegetarisch samengestelde desserts

“Vegan frambozen-moussetaartje”

Vegan frambozen-moussetaartje op bodem van gepofte rijst met frambozencoulis en aardbeiengel

11.5

Desserts

Tartelette passievrucht met praline begeleid door mangosaus en  gesuikerde noten

15.5

Licor 43 – Likeur

Aardbeienmascarpone crème met verse aardbeien en sinaasappel- Cointreaugel

12

Cointreau – Likeur

Pavlova van Meringue, vanille crème en framboos begeleid door een roodfruitcompote met vleug Vodka

14

Calvados

Kaasplankje van kaassoorten uit de regio met kazen uit onder andere Molenschot, Etten-Leur en Alphen met desembrood en pruimencômpote

16

Barros Colheita 1998 – Rode port

Vraag naar onze allergenenlijst