Dinerkaart
Voorgerechten
Salade van gerookte makreel en baba ganoush geserveerd met zoetzuur ingelegde courgette en een rillette van gestoomde makreel
14.5
Grüner Veltliner – Oostenrijk – Witte wijn
Gravad lachs met rode uiencompote, citroenpepermayonaise, kappertjes en landcress
17.5
Sauvignon Blanc – Zuid Afrika – Witte wijn
Romige vissoep met stukjes gerookte haring. Bieslook en rosé garnaaltjes
10.5
Pinot Grigio – Italië – Witte wijn
Rundercarpaccio van Hereford rund met geraspte oude boerenkaas uit Molenschot met balsamico kruidendressing, pijnboompitjes, kappertjes, uitgebakken spekjes en rucola
15.75
Cabernet Sauvignon – Zuid Afrika – Rode wijn
Nagelhout met een compote van sinaasappel, abrikoos, appel en rozijnen begeleid door een citrusmayonaise met een vleug gemalen komijn
15.5
Merlot – Chili – Rode wijn
Gerookte eendenborstfilet in combinatie met rillette van eend en wasabi geserveerd met salade van in kurkuma en azijn gemarineerde courgette met hoisinsaus
15.25
Rioja – Spanje – Rode wijn
Gevogelte kerrie knoflookbouillon met garnituur van julienne kalkoen en prei
9.75
Cabernet Sauvignon – Zuid-Afrika – Rode wijn
Mastbosch “Vitaal”
Voor u gezond en vegetarisch samengestelde voorgerechten
“Courgettini met geit”
Salade van spinazie, rauwe spaghetti van courgette met geitenkaas- crumbles, kerstomaatjes , amandelschaafsel en een knoflook yoghurtdressing
13.5
“Pulled veggie”
Salade torentje van tomaat, gemarineerde bloemkool, Pulled veggie en Landcress geserveerd met pikante saus op basis van rode wijn , sesamolie en tomaat
14.5
“Preisoep”
Romige preisoep met een garnituur van pijnboompitjes en bosui
9.75
Alle voorgerechten worden geserveerd met vers gebakken
oerbrood, kruidenboter en roomboter.
Heeft u glutenvrije of lactosevrije wensen
vraag naar onze allergenenlijst.
Hoofdgerechten
Twee Noordzee tongen (360gram) met botersaus en diverse dagverse groente
37.75
Chablis – Frankrijk – Witte wijn
Gebakken zeewolf met dagverse groenten en een heldere rode wijn vissaus met kappertjes
23.5
Grüner Veltliner – Oostenrijk – Witte wijn
Maaltijdsalade van Little Gem sla, zoet zuur gemarineerde bloemkool komkommer met gegrilde tonijn begeleid door een pikante rode paprika coulis en basilicumolie
25.75
Grenache – Frankrijk – Rosé wijn
180 gram Tournedos van het Angus rund met dagverse groente en een getomateerde Cognac knoflooksaus
37
Zinfandel – Verenigde Staten – Rode wijn
Gebakken kalfsoester met kriekbiersaus en dagverse groenten
29.5
Zinfandel – Verenigde Staten – Rode wijn
Gekonfijte eendenbout met diverse groenten en gember limoenjus
28.5
Cabernet Sauvignon – Zuid-Afrika – Rode wijn
Maaltijdsalade van ingelegde courgette, diverse soorten sla, sojascheuten en pikant gemarineerde gebakken reepjes diamanthaas, geserveerd met een Oosterse dressing
23.5
Cabernet Sauvignon – Zuid-Afrika – Rode wijn
Mastbosch “Vitaal”
Voor u gezond en vegetarisch samengestelde Hoofdgerechten
“Vega kipstukjes”
Vegetarische kipstukjes met parelcouscous , haricot verts en warme tomatensalsa geserveerd in een mandje van gefrituurde wrap.
21.5
“Ravioli”
Ravioli van peccorino en artisjok met ratatouille , notensla oude geraspte kaas en basilicumolie
20
“Vega Burger”
Onze favoriete vegetarische hamburger op basis van o.a, soja en kruiden op speltbol met zoetzure courgette, veldsla , rucola en BBQ saus
20
Supplement frites: 3.5
Supplement groente: 4
Heeft u glutenvrije of lactosevrije wensen
vraag naar onze allergenenlijst
Desserts
Mastbosch “Vitaal”
Voor u gezond en vegetarisch samengestelde desserts
“Vegan frambozen-moussetaartje”
Vegan frambozen-moussetaartje op bodem van gepofte rijst met frambozencoulis en aardbeiengel
11.5
Desserts
Tartelette passievrucht met praline begeleid door mangosaus en gesuikerde noten
15.5
Licor 43 – Likeur
Aardbeienmascarpone crème met verse aardbeien en sinaasappel- Cointreaugel
12
Cointreau – Likeur
Pavlova van Meringue, vanille crème en framboos begeleid door een roodfruitcompote met vleug Vodka
14
Calvados
Kaasplankje van kaassoorten uit de regio met kazen uit onder andere Molenschot, Etten-Leur en Alphen met desembrood en pruimencômpote
16
Barros Colheita 1998 – Rode port
Vraag naar onze allergenenlijst