Dinerkaart
Voorgerechten
In tempura beslag gefrituurde wijting filet op Little Gemsla, taugé met Kimchi en een wasabi mayonaise afgewerkt met Furikake
12.5
Sierra Noble – Zuid-Afrika – Sauvignon Blanc – Witte wijn
Langzaam gegaarde makreelfilet met een salade van aardappel, erwtjes en ui begeleid door wortelgel en citroen pepermayonaise
12.75
Sierra Noble – Zuid-Afrika – Sauvignon Blanc – Witte wijn
Traditionele bisque van strandkrab en garnaal met zeevruchten
12.5
La Plume – Chili – Chardonnay – Witte wijn
Rundercarpaccio van Hereford rund met geraspte oude boerenkaas uit Molenschot met balsamico kruidendressing, pijnboompitjes, kappertjes, uitgebakken spekjes en rucola
15.75
Oude Kaap – Zuid-Afrika – Cabernet Souvignon – Rode wijn
Langzaam gegaard kalfsvlees op een salade van zuurkool, appel en uitgebakken spekjes, met een stroop van appel en Aceto Balsamico
13
La Plume – Frankrijk – Merlot – Rode wijn
Krachtige wildbouillon met een vleugje Marsala en garnituur van ragfijne courgette julienne en quenelles van kalkoen
11.5
Alle voorgerechten worden geserveerd met vers gebakken
oerbrood, kruidenboter en roomboter.
Heeft u glutenvrije of lactosevrije wensen
vraag naar onze allergenenlijst.
Hoofdgerechten
Twee Noordzee tongen (360gram) met botersaus, diverse dagverse groenten
37.75
Zenato – Italië – Pinot Grigio – Witte wijn
Gebakken zeeduivelfilet omwikkeld met spek begeleid door dagverse groenten en een licht pikante heldere vissaus op basis van rode wijn en tomaat
24
Sauvignon Blanc– Frankrijk – Witte wijn
Met havermout gepaneerde heilbotfilet met diverse groenten en een citroen brandewijnsaus
23
Leth – Oostenrijk – Grüner Veltliner – Witte wijn
Tournedos van het Angus rund met diverse dagverse groenten en een rode wijnsaus met peper
37
Brazin Old Vine Zinfandel 2015 – Verenigde Staten – Californië – Rode wijn
Rosé gebraden eendenborstfilet met Calvadossaus en diverse groenten
25
Oude Kaap – Zuid-Afrika – Cabernet Souvignon – Rode wijn
Gebakken hazenrugfilet met rode kool, aardappelpuree en kruidkoeksaus
28
Finca Monica – Spanje – Rioja – Rode wijn
Klassieke wildstoverij met aardappelpuree en spruiten
26.5
Finca Monica – Spanje – Rioja – Rode wijn
Supplement frites: 3
Supplement groenten: 3,8
Heeft u glutenvrije of lactosevrije wensen, vraag naar onze allergenenlijst
Desserts
Kalamansimousse met mandarijn op een carotcakebodem geserveerd met sinaasappel Cointreaugel en quenelle slagroom
11.5
Barbadillo PX – Sherry
Spekkoek bavarois met Five Spices toffeesaus , slagroom en puntje spekkoek
10.5
Cointreau
Mascarpone bosvruchtenmousse met gel van bramen, kletskoppen en chocoladekrokantje
9.5
Barros Ruby – Port
Chocolade taartje met meringue, bolletje Dulce de Leche ijs en een kersensaus
9.5
Tia Maria
Kaasplankje van kaassoorten uit de regio met kazen uit o.a. Molenschot, Etten-Leur en Alphen deze wordt geserveerd met desembrood en pruimen compote
15.5
Barros Colheita 1998 – Rode port
Mastbosch Vitaal
Mastbosch “Vitaal”
Voor u gezond en vegetarisch samengestelde voorgerechten
“Vegan Tonijn”
Vegan tonijn en salade van Landcress, sojascheuten, zoetzure courgette geserveerd met vegan wasabimayonaise en Hoisin
11,5
“Roquefort”
Salade torentje van Roquefort, stoofpeer en rucola geserveerd met stroop van appel en druivensapgel
13.5
“Pumpkin”
Pompoensoep met knoflookcroutons en bosui
10.5
Mastbosch “Vitaal”
Voor u gezond en vegetarisch samengestelde hoofdgerechten
“Burger”
Vegetarische hamburger op basis van o.a. soja en diverse kruiden, op een speltbol met Roquefort, rode uiencompote en Portstroop
24
“Rode biet Risotto”
Risotto van rode biet met geitenkaascrumble, rucola en witte wijnsaus
19
“Ravioli boschampignons en truffel”
Ravioli met boschampignons en truffel geserveerd met romige paddenstoelensaus, landcress en pijnboompitten
20