Dinerkaart

Voorgerechten    |    Hoofdgerechten    |    Dessert    |    Mastbosch Vitaal

Voorgerechten

In tempura beslag gefrituurde wijting filet op Little Gemsla, taugé met Kimchi en een wasabi mayonaise afgewerkt met Furikake

12.5

Sierra Noble – Zuid-Afrika – Sauvignon Blanc – Witte wijn 

Langzaam gegaarde makreelfilet met een salade van aardappel, erwtjes en ui begeleid door wortelgel en citroen pepermayonaise

12.75

Sierra Noble – Zuid-Afrika – Sauvignon Blanc – Witte wijn 

Traditionele bisque van strandkrab en garnaal met zeevruchten

12.5

La Plume – Chili – Chardonnay – Witte wijn

Rundercarpaccio van Hereford rund met geraspte oude boerenkaas uit Molenschot met balsamico kruidendressing, pijnboompitjes, kappertjes, uitgebakken spekjes en rucola

15.75

Oude Kaap – Zuid-Afrika – Cabernet Souvignon – Rode wijn

Langzaam gegaard kalfsvlees op een salade van zuurkool, appel en uitgebakken spekjes, met een stroop van appel en Aceto Balsamico

13

La Plume – Frankrijk – Merlot – Rode wijn

Krachtige wildbouillon met een vleugje Marsala en garnituur van ragfijne courgette julienne en quenelles van kalkoen 

11.5

Alle voorgerechten worden geserveerd met vers gebakken
oerbrood, kruidenboter en roomboter.
Heeft u glutenvrije of lactosevrije wensen
vraag naar onze allergenenlijst. 

Hoofdgerechten​

Twee Noordzee tongen (360gram) met botersaus,  diverse dagverse groenten

37.75

Zenato – Italië – Pinot Grigio – Witte wijn

Gebakken zeeduivelfilet omwikkeld met spek begeleid door dagverse groenten en een licht pikante heldere vissaus op basis van rode wijn en tomaat

24

Sauvignon Blanc– Frankrijk – Witte wijn

Met havermout gepaneerde heilbotfilet met diverse groenten en een citroen brandewijnsaus

23

Leth – Oostenrijk – Grüner Veltliner – Witte wijn

Tournedos van het Angus rund met diverse dagverse groenten en een rode wijnsaus met peper

37

Brazin Old Vine Zinfandel 2015 – Verenigde Staten – Californië – Rode wijn

Rosé gebraden eendenborstfilet met Calvadossaus en diverse groenten

25

Oude Kaap – Zuid-Afrika – Cabernet Souvignon – Rode wijn

Gebakken hazenrugfilet met rode kool, aardappelpuree en kruidkoeksaus

28

Finca Monica – Spanje – Rioja – Rode wijn

Klassieke wildstoverij met aardappelpuree en spruiten

26.5

Finca Monica – Spanje – Rioja – Rode wijn

 Supplement frites: 3
Supplement groenten: 3,8
Heeft u glutenvrije of lactosevrije wensen, vraag naar onze allergenenlijst

Desserts​

Kalamansimousse met mandarijn op een carotcakebodem geserveerd met sinaasappel Cointreaugel en quenelle slagroom

11.5

Barbadillo PX – Sherry

Spekkoek bavarois met Five Spices toffeesaus , slagroom en puntje spekkoek

10.5

Cointreau

Mascarpone bosvruchtenmousse met gel van bramen, kletskoppen en chocoladekrokantje

9.5

Barros Ruby – Port

Chocolade taartje met meringue, bolletje Dulce de Leche ijs en een kersensaus

9.5

Tia Maria

Kaasplankje van kaassoorten uit de regio met kazen uit o.a. Molenschot, Etten-Leur en Alphen deze wordt geserveerd met desembrood en pruimen compote
15.5

Barros Colheita 1998 – Rode port

Mastbosch Vitaal​

Mastbosch “Vitaal”

Voor u gezond en vegetarisch samengestelde voorgerechten

“Vegan Tonijn”

 Vegan tonijn en salade van Landcress, sojascheuten, zoetzure courgette geserveerd met vegan wasabimayonaise en Hoisin

11,5

“Roquefort”

Salade torentje van Roquefort, stoofpeer en rucola geserveerd met stroop van appel en druivensapgel

13.5

“Pumpkin”

Pompoensoep met knoflookcroutons en bosui

10.5

Mastbosch “Vitaal”

Voor u gezond en vegetarisch samengestelde hoofdgerechten

“Burger”

Vegetarische hamburger op basis van o.a. soja en diverse kruiden, op een speltbol met Roquefort, rode uiencompote en Portstroop

24

“Rode biet Risotto”

 Risotto van rode biet met geitenkaascrumble, rucola en witte wijnsaus

19

“Ravioli boschampignons en truffel”

Ravioli met boschampignons en truffel geserveerd met romige paddenstoelensaus, landcress en pijnboompitten

20