Burgemeester Kerstenslaan 20
+31 (0)76 - 5650050
Book Now
Do’s and Don’ts tijdens uw nieuwjaarsborrel
Nieuwjaarsborrel Breda
Do’s and Don’ts tijdens uw nieuwjaarsborrel
Geplaatst op: december 11, 2015
Geplaatst door:

Nu langzaam het einde van het jaar in zicht komt beginnen ook de uitnodigingen voor de zakelijke oud/nieuw jaarsborrels binnen te komen. De twijfelachtige momenten of u die ene collega van de administratie nou wel of geen drie kussen moet geven of gaat u wel of niet een proces aan tot personal bonding aan met de nieuwe Sales & Marketing stagiair? Het is natuurlijk van belang dat u op de valreep van het jaar of tijdens uw topstart van 2016 geen slippertje maakt. Hierdoor zijn wij tot een aantal tips gekomen die wij graag willen meegeven als zijnde bedrijfsborrel etiketten.

Hier een aantal Do’s and Don’ts voor uw bedrijfsborrel

1.Drink met mate

U wilt natuurlijk niet het jaar 2016 ingaan als het “plaatsvervangend schaamte momentje” tijdens de borrel van uw secuur opgebouwde zakelijke netwerk. Beschonken een serieus gesprek aan gaan met uw huidige werkgever is statistisch gezien ook niet altijd het beste om te doen. Daarom raden wij u aan om uw alcoholische consumptie te beperken tot een bescheiden twee alcoholische versnaperingen.

Bekijk nu onze Zakelijke Kerst -en Nieuwjaars arrangementen

2.Wees professioneel

Uw bedrijfsborrels of netwerkborrels kunnen natuurlijk een gezellige aangelegenheid zijn. Waan u zelf niet in de kroeg met uw hechte vrienden groep! Wees ervan bewust dat uw manager, uw werkgever of toch die nieuwe zakelijke contact geïnteresseerd zijn in hoe u zich gedraagt in informele situaties. Houdt daarom de laatste roddels voor wat ze zijn en bespaar de nieuwe sales & marketing stagiair uw relatie problemen. Creëer geen ongemakkelijke situaties doordat u in groepsverband uw dominantie wil laten gelden doormiddel van een misplaatst grapje over de kleding van uw huidige leverancier. Wees professioneel en beperk uw gesprek tot standaard borrelpraat. Toon interesse in uw gesprekspartner mogelijk heeft u hem/ of haar nog nodig in de toekomst.

Bekijk nu onze Zakelijke Nieuwjaarsborrel

3.De begroeting

U loopt uw nieuwjaarsborrel binnen en de twijfel slaat toe. Moet u werkelijk iedereen voorzien van drie intieme “nieuwjaarspakkerts”? Natuurlijk zijn die drie natte kussen van uw werkgever is niet ieders droom. Daarom houdt het gewoon professioneel en begroet uw collega’s en/ of contacten met een neutrale hand.

Comments are closed.

Heeft u vragen of wilt u persoonlijke ondersteuning bij het reserveren? Neem gerust contact met ons op!
  • telephone:

    +31(0)76 - 5650050
  • email:

    info@mastbosch.nl
Blog Mastbosch
Brand Dubbel Bock
Baroniepoort
Opening Baronie poort – 6 juli
Wings for life World Run – 8 mei