Vier de Feestdagen
bij Hotel Mastbosch

Betoverend Winterverblijf

midden in het Mastbos ❄

De wintermaanden toveren het Mastbos om tot een betoverend winterwonderland. En midden in dat sprookjesachtige decor staat Hotel Mastbosch, waar gastvrijheid, comfort en kerstsfeer samenkomen. Dit jaar nodigen we u uit om de feestdagen bij ons te beleven en te genieten van een welverdiende kerstvakantie 🌟.

Waarom de Kerstvakantie bij Hotel Mastbosch?

KIES VOOR HOTEL MASTBOSCH
Unieke Locatie

Ons hotel grenst aan het historische Mastbos. De besneeuwde bomen en het serene landschap vormen het perfecte decor voor winterse wandelingen 🚶‍♂️❄️.

Culinaire Verwennerij

Ons in-house restaurant, Heeren van Oranje, serveert speciale feestelijke menu’s tijdens de kerstperiode. Laat u verrassen door onze chef-koks met hun kerstcreaties 🍽️🍷.

Warm en Gezellig

Onze kamers zijn warm ingericht en voorzien van alle gemakken om u na een dag in de buitenlucht heerlijk te laten ontspannen. Geniet van een warm bad, een goed boek of een film op uw kamer.

Centrale Ligging

Hotel Mastbosch ligt dicht bij diverse attracties en steden, waardoor u gemakkelijk dagtripjes kunt maken en de regio kunt verkennen 🗺️.

Speciale Kerstarrangementen

We hebben verschillende kerstarrangementen samengesteld om uw verblijf extra speciaal te maken. Deze arrangementen variëren van romantische weekendjes weg tot familie-uitjes, allemaal met een feestelijke touch 🕯️.

Een Winterse Oase van Rust en Gezelligheid

Hotel Mastbosch is meer dan slechts een verblijf; het is een ervaring. Het is het knisperende haardvuur in de lobby, de warme chocolademelk na een winterse wandeling, en de lachende gezichten van ons toegewijde team dat klaarstaat om van uw kerstvakantie een onvergetelijke ervaring te maken.

Wees er snel bij, want de kerstperiode is een populaire tijd in Hotel Mastbosch. Reserveer nu uw kamer en vier de feestdagen in stijl! 🌟

Team Hotel Mastbosch wenst u alvast warme en vrolijke feestdagen toe 🎉🥂.