Burgemeester Kerstenslaan 20
+31 (0)76 - 5650050
Book Now
Fietsen in Breda

Fietsen in Breda

Hotel Breda Mastbosch gelegen in de natuurlijke omgeving van Breda is omgeven door een netwerk aan fantastische fietsroutes. Hotel Breda Mastbosch is gesitureerd net buiten het centrum aan het natuur gebied het Mastbos. Door deze unieke locatie kunt u dus alle kanten op als u geniet van een lekker stuk fietsen in Breda.
Fietsen in Breda

Wilt u de natuur in of wilt u richting de historische binnenstad. Hotel Breda Mastbosch is uw ideale startpunt voor een verkenningstocht te fietsen in Breda en/ of de prachtige natuur van het Mastbos. Door middel van een fietstocht door het mooie Mastbos komt dit bos het beste tot zijn recht. Dit eeuwenoude bos bestond in 2015 al 500 jaar. Proef dit historisch stuk Bredaas natuur of kies voor een rustgevende fietstocht langs het water van het Markdal beide is het genieten. Wij bieden u de mogelijkheid om uw fietsen in Breda kosteloos te stallen in onze camera bewaakte fietsenstalling.

Bekijk onze omgeving.
Bekijk foto’s van de omgeving

Hotel Breda Mastbosch gelegen in de natuurlijke omgeving van Breda is omgeven door een netwerk aan fantastische fietsroutes om heerlijk te kunnen genieten van het fietsen in Breda. Hotel Breda Mastbosch is gesitueerd net buiten het centrum aan het natuur gebied het Mastbos. Door deze unieke locatie kunt u dus alle kanten op als u geniet van een lekker stuk fietsen. Wilt u de natuur in of wilt u de historische binnenstad van Breda doorfietsen. Hotel Breda Mastbosch is uw ideale startpunt voor een verkenningstocht door Breda en/ of de prachtige natuur van het Mastbos.

Reserveer nu met Korting!

Bekijk beschikbaarheid!

Door middel van een fietstocht door het mooie Mastbos komt dit bos het beste tot zijn recht. Dit eeuwenoude bos bestond in 2015 al 500 jaar. Proef dit historisch stuk Bredaas natuur of kies voor een rustgevende fietstocht langs het water van het Markdal beide is het genieten. Wij bieden u de mogelijkheid om te fietsen in Breda en uw fietsen kosteloos te stallen in onze camera bewaakte fietsenstalling.

Prachtige beelden van het Mastbos in Breda


Superleuke Fietsroutes!

FIETSTIP: U kunt vanaf hotel Breda Mastbosch een prachtige fietsroute nemen naar Meerseldreef! Tijdens deze fietsroute komt u langs leuke bezienswaardigheden zoals het Mastbos, het Markdal, Koffie drinken bij de paters in Meerseldreef, de Stijbeekse heides, het Pittoreske Ulvenhout en nog veel meer leuke knooppunten! Deze top fietsroute is 41 km lang

Bekijk Route

Fietsen huren bij het hotel?

Mocht u niet de mogelijkheid hebben om uw eigen fiets mee te nemen is het uiteraard ook mogelijk om bij ons een fiets te huren. Wenst u liever een elektrische fiets dan kunt u deze ook bij ons huren. Graag vragen wij u dit wel even te vermelden bij uw reservering. Graag voorzien wij u van fietsroutes zodat u niets van alle bezienswaardigheden in de buurt zult missen. Vraag bij onze receptie om onze fietsroutes. Uiteraard is Mastbosch Hotel Breda een perfecte tussenstop tijdens uw fietstocht door Breda voor een heerlijke lunch / diner / overnachting.

U kunt bij ons fietsen huren om Breda te verkennen of een volledig hotelarrangement inclusief fietshuur te reserveren. Wij beschikken voor dames- en heren fietsen, maar er is ook een mogelijkheid tot het huren van een elektrische fiets om zo heerlijk elektrisch te fietsen in Breda.

Meer fietsroutes

Kort Rondje Breda 15km Langs de oevers 25km Meerseldreef – Breda 29km De Baronie 48km Museum Route 51km

Heeft u vragen of wilt u persoonlijke ondersteuning bij het reserveren? Neem gerust contact met ons op!
  • telephone:

    +31(0)76 - 5650050
  • email:

    info@mastbosch.nl