Heidag

Heidag in de rust en natuur van Breda

KIES VOOR HOTEL MASTBOSCH

Welkom bij Hotel Mastbosch Breda, waar we de perfecte setting bieden voor jouw volgende heidag. Gelegen te midden van het prachtige Mastbos, is ons hotel de ideale plek om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven en te focussen op nieuwe ideeën en doelen.

Unieke Locatie: Verweven met Natuurlijke Schoonheid

Met je team bijeen in een serene omgeving, omringd door de rustgevende geluiden van de natuur. Het Mastbos, een van de oudste bossen van Nederland, vormt het decor voor jouw heidag. Hier, temidden van eeuwenoude bomen en weelderige groene paden, vinden jullie de inspiratie en focus die nodig zijn voor een productieve en verfrissende bijeenkomst.

Faciliteiten voor een Productieve Heidag

Bij Hotel Mastbosch bieden we niet alleen een betoverende omgeving, maar ook uitstekende faciliteiten om jouw heidag tot een succes te maken. Onze vergaderzalen zijn uitgerust met moderne technologieën en voorzien van alles wat je nodig hebt voor effectieve brainstormsessies, presentaties en discussies.

Culinair Genot te Midden van de Natuur

Na een ochtend vol creatieve sessies, is het tijd om te genieten van een heerlijke lunch. Ons restaurant biedt een scala aan culinaire hoogstandjes, bereid met verse, lokale ingrediënten. Neem plaats op ons terras en geniet van het uitzicht op het prachtige Mastbos terwijl je proeft van verrukkelijke gerechten.

Ontspanning en Team Building

Na een dag hard werken is het belangrijk om te ontspannen en te genieten van elkaars gezelschap. Maak een ontspannen wandeling door het Mastbos, maak gebruik van onze fietsverhuur om de omgeving te verkennen, of geniet van een drankje in onze gezellige hotelbar.

Boek Jouw Heidag bij Hotel Mastbosch Breda

KIES VOOR HOTEL MASTBOSCH

Klaar om de drukte achter je te laten en te focussen op de toekomst van jouw team? Boek dan nu jouw heidag bij Hotel Mastbosch Breda en laat je inspireren door de natuurlijke schoonheid van het Mastbos. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw reservering te maken en maak je op voor een onvergetelijke ervaring.