Burgemeester Kerstenslaan 20
+31 (0)76 - 5650050
Book Now
Hotel Breda

Hotel Breda

Op zoek naar een hotel in Breda met een perfecte ligging ten opzichte van het centrum, de gezellige wijk Ginneken en het bos? Hotel Mastbosch beschikt over 47 klassiek ingerichte kamers, variërend van eenpersoonskamers tot luxe suites. Geniet van de rustige en bosrijke omgeving tijdens een heerlijke ochtendwandeling door het Mastbos, ontdek vervolgens de prachtige binnenstad van Breda en drink een borreltje op het Ginnekenmarktje.


Klassieke luxe

Het Mastbosch Hotel in Breda neemt u mee terug in de tijd. Wanneer u het witte landhuis binnenloopt, wat prachtige afsteekt tegen de bosrijke omgeving, wordt u warm ontvangen in onze klassieke foyer die u doet denken aan de luxe uitstraling van de Orient Express. Hier kunt u genieten van een heerlijke kop koffie of een uitgebreid diner in ons restaurant; “De Heeren van Oranje”.


U heeft de keuze uit 6 verschillende kamertypes. De standaard tweepersoonskamers zijn voorzien van een tweepersoonsbed, flatscreen TV en gratis Wifi. Liever meer luxe? Onze comfort tweepersoonskamers beschikken over een heerlijke bubbelbad. Uiteraard zijn onze junior en superior suites ook van alle gemakken voorzien. In ons hotel in Breda kunt u dus zeker de kamer vinden die u zoekt.

Hotel in Breda reserveren?

Wilt u overnachten in een hotel in Breda waarbij het bos direct aan je voeten ligt? Reserveer dan nu uw hotelkamer bij Hotel Mastbosch! U kunt eenvoudig online reserveren. Heeft u vragen of wilt u persoonlijke ondersteuning bij het reserveren? Neem dan gerust contact met ons op!

Uw gegevens:

Uw vraag/ opmerking betreft:

Heeft u vragen of wilt u persoonlijke ondersteuning bij het reserveren? Neem gerust contact met ons op!
  • telephone:

    +31(0)76 - 5650050
  • email:

    info@mastbosch.nl