Hygiëne Statement

Hotel Mastbosch Breda houdt de ontwikkelingen omtrent het Coronavirus nauwlettend in de gaten, Wij volgen daarbij de richtlijnen opgedragen door het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu). Tevens hanteren wij de adviezen van KHN (Konijnklijke Horeca Nederland). Op basis hiervan zijn er extra maatregelen getroffen bij/ door onze medewerkers om de hygiëne te waarborgen.

Hotel Mastbosch Breda neemt bedrijfshygiëne uiterst serieus. Op ons verzoek heeft Controle Bureau de Wit enkele jaren geleden een procedure ontwikkeld om onze werkwijze en kwaliteit van schoonmaak van hotelkamers te verbeteren. Als onderdeel van deze procedure worden zaken zoals deurknoppenafstandsbedieningenlichtschakelaars etc. als wel de algehele hygiëne van kamers gecontroleerd en in laboratoria getest. Deze controles worden vervolgens weergegeven in inspectierapportages en de resultaten hiervan uitgedrukt in Hygiëne Scores.

De Hygiëne scores uitgegeven door Bureau de Wit zijn de laatste jaren nagenoeg maximaal. Bijgevoegd treft u aan de hygiëne verklaring van Bureau de Wit. Daarnaast wordt er door de opgedane kennis eveneens veel aandacht besteed aan de persoonlijke hygiëne van onze medewerkers.

Directie: “Bij de receptie van het hotel kunt u de recente inspectierapporten inzien”.