Kerstdiner
in Breda

Hotel Mastbosch presenteert:

Kerstdiner bij Restaurant Heeren van Oranje!

Een vorstelijk kerstdiner in Restaurant Heeren van Oranje

Midden in het schilderachtige Mastbos, bevindt zich ons pareltje: Restaurant Heeren van Oranje. Dit kerstseizoen nodigen wij u uit om in de grandeur en historische sfeer van ons restaurant te genieten van een vorstelijk kerstdiner.

Culinaire Meesterwerken

Bij Restaurant Heeren van Oranje staat kwaliteit en smaak centraal. Ons getalenteerde culinaire team heeft speciaal voor deze feestelijke gelegenheid een uitgebreid menu samengesteld. Laat u verrassen door de seizoensgebonden creaties, waarbij traditionele kerstklassiekers samenkomen met moderne gastronomie. Bekijk hier het speciale kerst programma: 

Betoverende Kerstsfeer

Dompel uzelf onder in een wereld van fonkelende lichtjes, elegante decoraties en de melodieuze klanken van kerstmuziek. Restaurant Heeren van Oranje wordt omgetoverd tot een magisch kersttafereel, waardoor u de charme van Kerst in volle glorie kunt ervaren.

Kerstmenu's om van te watertanden

Van traditionele kerstgerechten tot vernieuwende culinaire hoogstandjes, bij Restaurant Heeren van Oranje is er voor ieder wat wils. En voor onze jongste gasten hebben we een speciaal kindermenu, zodat het hele gezin van een onvergetelijke kerstavond kan genieten.

Dieetwensen? Geen probleem!

Wij houden graag rekening met uw dieetwensen en allergieën. Geef deze tijdig aan ons door, zodat we een heerlijk alternatief kunnen voorbereiden dat naadloos aansluit bij uw wensen.

Tijdig reserveren

De feestdagen bij Restaurant Heeren van Oranje zijn zeer geliefd. We raden u daarom aan om tijdig te reserveren via https://mastbosch.nl/heeren-van-oranje/#tafelreserveren , zodat u verzekerd bent van een plek in ons sfeervolle restaurant.

Ervaar de magie van Kerst bij Grand Café Heeren van Oranje

Of het nu gaat om een romantisch diner voor twee, een gezellige avond met het gezin, of een sprankelende viering met vrienden – Restaurant Heeren van Oranje en Hotel Mastbosch staan garant voor een betoverende kerstbeleving.

We kijken er naar uit u te mogen verwelkomen tijdens de feestdagen. Tot snel!

Team Hotel Mastbosch & Restaurant Heeren van Oranje