Moederdag bij de Heeren van Oranje

Moederdag vieren in Breda?

Moederdag Lunch Special.
Tuille van wrap met salade van rucola, landcress, groene asperges, gekookt ei , gerookte zalm en een citroenpepermayonaise. Wijn suggestie Pinot Grigio

Wederom staat dit jaar het Mastbosch hotel Breda en Grand Café Heeren van Oranje weer garant voor een gezellige en sfeervolle beleving. Binnen de ambiance, de culinaire verwennerij; buiten wacht de ontspanning, een heerlijke wandeling in het Mastbos

Kom en geniet bij ons van een Moederdag Lunch Special. Natuurlijk is het ook mogelijk om in Het Grand Café Heeren van Oranje à la carte te lunchen of te dineren.

Moederdagwandeling tips!​

Ga lekker wandelen door het Mastbos. Wij kunnen u bij receptie de mooiste spots laten zien om naartoe te wandelen! Ziet u uzelf hier al zitten? U kunt ook allerlei leuke dingetjes bijboeken om mee te nemen tijdens uw wandeling! Zoals bijvoorbeeld een thermoskannetje koffie of thee! Klik verder voor meer leuke ideeën!

Hotel Mastbosch Breda

Zondag, 12 mei
Onze faciliteiten

Het Mastbosch hotel in Breda telt 53 hotelkamers. Deze verschillen van eenpersoonskamers tot aan luxe suites. Onze hotelkamers zijn klassiek ingericht en voorzien van een douche en/ of een bad. Wij beschikken daarnaast over vijf vergaderzalen en boardrooms en drie feest- en/of conferentiezalen.

Prachtige omgeving
In de directe omgeving, ongeveer 10 minuten wandelen, van dit hotel in Breda vindt u de Ginnekenmarkt: een bourgondisch, typisch Bredaas stukje stad met gezellige cafés, restaurants en boetiekwinkels. Een echte aanrader dus om te bezoeken wanneer u in dit hotel verblijft voor een overnachting.
Fiets omgeving
U kunt heerlijk door en langs het Mastbos fietsen, langs het water van het Markdal naar Meersel-dreef. Hier kunt u op bezoek kunt gaan “bij de Paters” waar mensen van over heel de wereld komen om op bedevaart te gaan. Bij het Mastbosch hotel in Breda bieden wij u een camera beveiligde fietsenstalling met oplaadpunt voor uw elektrische fietsen.

Reserveer nu hier


    Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?