Nieuwjaarsborrel
Hotel Mastbosch

Proost op een Nieuw Begin!

Als het oude jaar afsluit en een nieuw jaar begint, is het de perfecte tijd om samen te komen, herinneringen op te halen en vooruit te kijken naar de toekomst. Hotel Mastbosch, genesteld aan de rand van het pittoreske Mastbos, biedt dé ideale locatie voor uw Nieuwjaarsborrel, of het nu zakelijk of privé is.

Zakelijk en Toch Gezellig

Bent u op zoek naar een stijlvolle locatie om het jaar goed af te sluiten met uw team of zakenrelaties? Onze professioneel ingerichte zalen, gecombineerd met de warme en gezellige ambiance van ons historische hotel, zorgen voor de perfecte balans tussen zakelijk en ontspannen.

Voor Iedereen een Borrel op Maat

Of u nu kiest voor een intieme borrel met een kleine groep collega’s of vrienden, of een groots evenement voor het hele bedrijf – bij Hotel Mastbosch stemmen we alles af op uw wensen. Van heerlijke hapjes tot een uitgebreid assortiment aan drankjes, wij zorgen ervoor dat uw Nieuwjaarsborrel een daverend succes wordt.

Unieke Locatie

Laat uw gasten genieten van het adembenemende uitzicht op het Mastbos terwijl ze toasten op het nieuwe jaar. Onze locatie biedt niet alleen een sfeervolle setting, maar ook voldoende parkeergelegenheid en moderne faciliteiten.

Overnachtingsmogelijkheden

Wilt u de borrel combineren met een overnachting? Onze comfortabele kamers staan voor u klaar. Zo kunt u en uw gasten na een gezellige avond heerlijk uitrusten en de volgende dag fris beginnen.

Reserveer Tijdig! 

De jaarwisseling is een populaire periode en onze ruimtes zijn snel gevuld. We raden u aan om tijdig te reserveren om verzekerd te zijn van een plek. Neem nu contact op: https://mastbosch.nl/contact-opnemen/ 

Begin het nieuwe jaar in stijl en kies voor Hotel Mastbosch voor uw Nieuwjaarsborrel. Wij kijken er naar uit om samen met u te proosten op een succesvol en sprankelend nieuw jaar!

Team Hotel Mastbosch 🌟🥂