Over ons

Hotel Mastbosch Breda & Grand café Heeren van Oranje Breda

Over het Mastbosch Hotel

Het Mastbosch hotel staat bekend om zijn goed gelegen locatie. Middenin de natuur staat een prachtig monumentaal pand waarvan de eerste steen gelegd is in het jaar 1897. De locatie aan het Mastbos maakt het Mastbosch hotel in Breda een unieke locatie om heerlijk te gaan wandelen of te fietsen. Daarnaast bent u op een steenworp afstand van de binnenstad van Breda verwijderd. Het is een klassiek hotel waar u heerlijk kunt genieten van een weekendje weg of even kunt relaxen na een dag hard werken.

Ook voor al uw zakelijke bijeenkomsten

Bent u in Breda voor zakelijke redenen? Dan is het Mastbosch Hotel de perfecte locatie. De centrale ligging van Breda tussen de grote steden Antwerpen en Rotterdam maakt het hotel tot een ideale uitvalsbasis om zo deze steden te combineren. De zakelijke gasten van het Mastbosch hotel kunnen allereerst genieten van het ultieme gastheerschap. Tevens kan de gast gebruikmaken van gratis parkeergelegenheid direct aan het hotel gelegen en gratis Wi-Fi in het gehele hotel.

Onze faciliteiten
Het Mastbosch hotel in Breda telt 47 hotelkamers. Deze verschillen van eenpersoonskamers tot aan luxe suites. Onze hotelkamers zijn klassiek ingericht en voorzien van een douche en/ of een bad. Wij beschikken daarnaast over vijf vergaderzalen en boardrooms en drie feest- en/of conferentiezalen.
Prachtige omgeving
In de directe omgeving, ongeveer 10 minuten wandelen, van dit hotel in Breda vindt u de Ginnekenmarkt: een bourgondisch, typisch Bredaas stukje stad met gezellige cafés, restaurants en boetiekwinkels. Een echte aanrader dus om te bezoeken wanneer u in dit hotel verblijft voor een overnachting.
Fiets omgeving
U kunt heerlijk door en langs het Mastbos fietsen, langs het water van het Markdal naar Meersel-dreef. Hier kunt u op bezoek kunt gaan “bij de Paters” waar mensen van over heel de wereld komen om op bedevaart te gaan. Bij het Mastbosch hotel in Breda bieden wij u een camera beveiligde fietsenstalling met oplaadpunt voor uw elektrische fietsen.

570 hectaren aan natuurgebied

Mastbos Breda en Het Markdal
Het prachtige Mastbos Breda, een van de oudste productie bossen van Nederland. Dit jaar bestaat het mooie Mastbos Breda al meer dan 500 jaar. Het Mastbos Breda, een prachtig bos met aan de randen de weides van het Markdal is het perfecte plaatje voor een wandelaar. Begin uw zondags wandeling bij de Heeren van Oranje met een Kopje koffie om vervolgens weer bij het grand café te eindigen voor een heerlijke lunch!

Breda, de "Parel van Het Zuiden"

Award winner Beste Binnenstad 2009 – 2011 & 2017 – 2019
Breda, door de Bredanaars zelf benoemd tot “de Parel van het zuiden”. Dat mensen ver buiten de stadsgrenzen ook onze mooie stad waarderen meerdere malen aan het licht na het winnen van de Beste Binnenstad Award 2009 – 2011 en 2017 – 2019. Ook wint Breda in 2019 de “European Smart Tourism Award in Accessibility 2020” om de bijzondere bijdrage voor het verbeteren van de toegankelijkheid voor mindervaliden in onze Binnenstad.