Vier 31 maart en 1 april Pasen bij Hotel Mastbosch

Een schilderachtige paasuitje in de natuur

Wij verheugen ons op het voorjaar en nodigen u van harte uit om bij ons van een Paasbrunch of een heerlijk Paasmenu te genieten. U kunt ook à la carte lunchen of dineren in Het Grand Café Heeren van Oranje.

Paasbrunchbuffet

Op 1e Paasdag, van 11.30 tot 14.30 uur, serveren wij een uitgebreide Paasbrunch in de Maurits/Willem I zaal.

Volwassenen: €42,50 per persoon

Kinderen (tot 12 jaar): €22,50 per persoon

Het buffet omvat een ontvangst met een glas Prosecco, een licht gebonden gevogeltesoep met kerrie, gerookte kalkoen en lente-ui, rouleau van Viking Thinbread met gerookte zalm en kruidenroomkaas, een bordje met Parmaham, pesto en rucola, en nog veel meer, inclusief een Paas surprise dessert. Lees hieronder meer over het buffet.

Paasmenu

Op 1e en 2e Paasdag, tussen 17.00 en 22.00 uur, bieden we een 3-gangen Paasmenu.

Volwassenen: €42,50 per persoon

Voor kinderen hebben wij een kinderkaart. Voor de kinderen is er tijdens Pasen een spelletjes- en tekenhoek, kunnen ze films kijken en eieren schilderen.

Natuurlijk kunt u ook een keuze maken uit onze reguliere lunchkaart en dinerkaart!

Paasbrunch buffet, alleen op 31 maart

Ontvangst met glas Prosecco

Licht gebonden gevogeltesoep met een vleug kerrie geserveerd met gerookte kalkoen en lente-ui.

 Rouleau van Viking Thinbread met gerookte zalm en kruidenroomkaas

Bordje met Parmaham, pesto en rucola. Glaasje met eiersalade, sjalot en een Tortillakrokantje. Bordje met gegrilde courgette, geitenkaascrumble en licht pikante rode paprikacoulis. Plateau met diverse kaassoorten. Plateau met diverse vleeswaren.

Diverse soorten stukjes vis in Chimmichurri-vissaus. Stoverij van kalkoendijen met Vadouvankruiden. Roerei met bosui en brunoise van diverse paprika. Ratatouille van diverse groenten. Assortiment korstdeegbroodjes

Paasbrood, Mastbosch Waldkorn & wit oerbrood Assortiment harde, zachte broodjes en roggebrood.

Aan tafel geserveerd Paas surprise dessert

Dit Paasbrunch buffet is beschikbaar voor €42,50 per persoon en voor kinder (4 tot 12 jaar) €22,50

 

Paasmenu

Geniet deze Pasen van een exclusief menu bij Hotel Mastbosch, waar elk gerecht zorgvuldig is samengesteld om een feestelijke ervaring te bieden. Uw culinaire reis begint met een verwelkomend glas Prosecco.

Voorgerecht:

Start met een verfijnde tartaar van rund, verrijkt met een mengsel van gehakt ei en ui, geserveerd met een licht pikante tomatengel, basilicumolie, en een krokante tortillapunt.

Hoofdgerecht:

Vervolg met een hoofdgerecht van sappige lamsrumpsteak, overgoten met een honing-tijmjus, vergezeld door een romige aardappelgratin, knapperige groene asperges en zoet-geroosterde tomaatjes.

Dessert:

Sluit af met een hemelse hazelnootbavarois, gekenmerkt door een rijke karamelcrunch, vergezeld door een zachte mascarpone-advocaatcrème, een chocoladekrokantje en een verleidelijke rumkaramelsaus.

Dit feestelijke menu is beschikbaar voor €42,50 per persoon.

Voor onze jonge gasten bieden we tijdens Pasen een leuke spelletjes- en tekenhoek, een filmervaring en de kans om eieren te schilderen, waardoor het een onvergetelijk feest voor het hele gezin wordt.

Reserveren is noodzakelijk voor zowel de Paasbrunch als het Paasmenu.

sales@mastbosch.nl U kunt reserveren aan de receptie van het hotel, per e-mail via sales@mastbosch.nl of telefonisch via 076-5650050.

Met royale groet,

Hotel Mastbosch Breda

Grand Café Heeren van Oranje

Reserveer nu uw onvergetelijke paaservaring

Mis deze unieke ervaring niet en reserveer nu uw Paasweekend bij Hotel Mastbosch en Restaurant Heeren van Oranje. Reserveer vandaag nog of neem contact op.