Burgemeester Kerstenslaan 20
+31 (0)76 - 5650050
Book Now

 • Standaard tweepersoonskamer Hotel Mastbosch
 • Standaard tweepersoonskamer Hotel Mastbosch
 • Standaard tweepersoonskamer Hotel Mastbosch
 • Badkamer tweepersoonkamer

Standaard tweepersoonskamer

Max person:
,   
Room bed: Twin
,   
Room size: 20 M²
Tip: Beste Prijsgarantie...

Book online

datepicker arrival


datepicker departure


Book now

Standaard tweepersoonskamer

Hotel Breda Mastbosch beschikt over 47 klassiek ingerichte kamers en suites waarvan het overgrote deel uitzicht biedt op het Bredaas bos het Mastbos, naast een mooi uitzicht biedt dit ook een oase aan rust in de kamers. De kamers zijn comfortabel ingericht en zijn voorzien van telefoon met directe buitenlijn, gratis Wi-Fi, radio, broekpers, televisie en een badkamer met bad of douche en toilet. Indien u een drankje wilt nuttigen op uw kamer of een hapje wilt eten kunt u gebruik maken van de roomservice. Wij bieden ook de mogelijkheid tot gratis parkeren rondom het hotel.

In ons hotel zijn honden toegestaan, wel vragen wij u om dit even aan te geven bij uw reservering. Het overgroot gedeelte van onze hotelkamers biedt zicht over het Mastbos. Als u graag een kamer wilt met uitzicht op het bos kunt u dit ook aangeven bij uw reservering, zodat u verzekerd bent van een uitzicht op de natuur.

Bekijk een andere kamer

 • Twin bed
 • Bureau
 • Flatscreen TV
 • Gratis parkeermogelijkheden
 • Bad en/ of douche
 • Telefoon
 • Gratis gebruik Wi-Fi
Uw reservering is gegarandeerd tot 18.00(*) uur op de dag van aankomst. Indien u geen gebruik wenst te maken van de kamer, verzoeken wij u de reservering zo snel mogelijk te annuleren. Annuleren is kosteloos mogelijk tot 24 uur. Hierna zijn wij helaas genoodzaakt 100% annuleringskosten in rekening te brengen.

* Indien u of uw gast na 18.00 uur aankomt, kunt u de reservering garanderen door uw creditcardnummer en vervaldatum door te geven.

Op de aankomstdatum kunt u vanaf 14.00 uur over de hotelkamer beschikken en bij vertrek staat de kamer tot 11.00 uur tot uw beschikking. In het hotel geldt een legitimatieplicht.
Bij aankomst wordt u geacht een geldig legitimatiebewijs bij u te hebben.

Betalingsmogelijkheden: Contant, Pin, Mastercard, American Express, Visa, Dinersclub.

Kinderen tot 4 jaar kunnen tegen geen vergoeding overnachten in de kamer indien er gebruikt van de aanwezige bedden. Tevens is het gebruik van een babybedje voor kinderen tot 2 jaar geheel kosteloos. Wenst u gebruik te maken van een extra bed op de kamer, dan is dat mogelijk tegen een vergoeding van €29,50 per nacht. Informeer bij het reserveren naar beschikbaarheid van een extra bed en/ of babybed.

Volgens het algehele Horeca rookverbod hanteren wij in het hele hotel een niet roken beleid.

Honden zijn in het hotel toegestaan. Er worden wel extra schoonmaakkosten in rekening gebracht. Graag aangeven bij uw reservering.