Burgemeester Kerstenslaan 20
+31 (0)76 - 5650050
Book Now

Trouwen in Breda


Wij verzorgen uw mooiste dag van uw leven!

Wij heten u graag van harte welkom in het Mastbosch Hotel Breda voor het voltrekken van uw trouwerij of trouw feest. Allereerst willen wij u van harte feliciteren met uw aanstaande huwelijk!

Graag assisteren wij u bij het plannen van de mooiste dag van uw leven. Deze bijzondere dag moet uw droomdag worden, van het snijden van de bruidstaart tot en met de bruidssuite.

Mastbosch Hotel Breda biedt , naast het prachtige terras aan het eeuwenoude Mastbos, ook stijlvolle zalen voor uw receptie, diner en/of feestavond. Tevens kunnen wij zorgdragen voor de overnachtingen voor u en uw gasten. Als u besluit uw huwelijksfeest in ons Hotel te vieren, bieden wij u graag voor de huwelijksnacht, onze bruidssuite incl. het bruidsarrangement aan.

Graag bespreken wij met u uw droomdag tot in de kleinste details.

Wij wensen u veel plezier met het plannen van uw dag en zien er naar uit u en uw gasten te mogen ontvangen.

Bekijk ook onze Trouwwebsite

Een prachtig gelegen trouwlocatie aan de rand van het Mastbos

Willen jullie dat de gasten zich van te voren bij ons verzamelen? Dit kan natuurlijk, eventueel onder het genot van een drankje en broodje.

Na afloop van het officiële gedeelte van de dag volgt wellicht het aansnijden van de bruidstaart en het toosten op jullie geluk met een glas sprankelende Champagne of een ander feestelijk drankje.

 

Lekker lunchen met uw gezelschap?

Afhankelijk van de indeling van de dag kunnen jullie bijvoorbeeld gebruik maken van een broodjesbuffet of een brunchbuffet. Of bij mooi weer een picknick in het bos. Bij mooi weer kunnen jullie samen met de gasten ook gebruik maken van ons gezellige terras.

 

Proosten op uw geluk tijdens een Huwelijksborrel

De huwelijksborrel is natuurlijk dé gelegenheid om jullie te feliciteren! Daarnaast is borrel informeel, het geeft de gasten de gelegenheid gezellig met elkaar op jullie geluk te toosten.

 

Heerlijk genieten van uw Huwelijksdiner

Uw huwelijksdiner, de gasten toosten u toe met een glas sprankelende Champagne of Prosecco. Indien uw gasten zich voor het diner even willen opfrissen of verkleden dan stellen wij graag een aantal kleedkamers ter beschikking.

 

Bekroon uw huwelijk met een knal feestavond!

Een groot en swingend feest, daar leent een bruiloftsavond zich uitstekend voor. Vanzelfsprekend hebben wij leuke ideeën voor jullie waarbij het natuurlijk belangrijk is dat jullie gasten zich kunnen uitleven op de dansvloer maar ook in de gelegenheid zijn om rustig met elkaar te kunnen praten. Een buffet kan het uitgangspunt zijn. Of kiezen jullie voor heerlijke hapjes tussendoor?

Wij kunnen voor u de feestavond laten duren tot 1.00 uur

Kortom, mogelijkheden genoeg. Graag bespreken wij jullie droomdag tot in de kleinste details.

 

Trouwen op locatie

Trouwen in de natuurlijke bosrijke omgeving van Breda. Het klassieke Mastbosch hotel verzorgt uw huwelijk voor u tot in de puntjes. Een feestavond of een huwelijksborrel het Mastbosch hotel Breda zal voor u de eeuwenoude klok luiden.

Het is ook mogelijk om in het Mastbosch Hotel de huwelijksvoltrekking te laten plaatsvinden

 

Aanvraagformulier huwelijksvoltrekking   Klik hier

Heeft u vragen of wilt u persoonlijke ondersteuning bij het reserveren? Neem gerust contact met ons op!
  • telephone:

    +31(0)76 - 5650050
  • email:

    info@mastbosch.nl