Burgemeester Kerstenslaan 20
+31 (0)76 - 5650050
Book Now

Vacatures in Breda

Vacature huishoudingMedewerker huishouding 
Wij zoeken een gemotiveerde medewerker(st)er huishoudelijke dienst voor de schoonmaak van hotelkamers, vergaderzalen en algemene ruimtes. Wij zoeken een zelfstandig en initiatiefrijk persoon die verantwoordelijkheid durft te nemen.

Het betreft een baan voor circa 25 uur per week, ook in de weekenden. De werktijden zijn tussen 06.00 en circa 14.00 uur. Gemiddeld werk je circa 5 uur per dag.
Nu Solliciteren >

Vacature afwasMedewerker Spoelkeuken 
Wij zijn op zoek naar een leuke collega die ons team 24 uur per week kan versterken. Bent u 3 dagen per week inzetbaar? Solliciteer dan nu online!

Nu Solliciteren >

Vacature zelfstandigwerkend kokZelfstandig werkend kok – Fulltime
Terversterking van onze keukenbrigade zoeken wij een zelfstandig werkend kok. wat zoeken wij? Een fijn collega met ruime á la carte ervaring, u bent een teamplayer, prettig in omgang, stressbestendig, collegiaal en u heeft kennis van zaken. Pas jij in dit profiel en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging?
Wij vragen voor deze functie: – opleiding SVH of gelijkwaardig – relevante werkervaring – gedegen kennis van HACCP – in het bezit van certificaat Sociale Hygiéne Code
Nu Solliciteren >
Vacature bedieningPart & Full-time bediening Enthousiaste Part & Full-time medewerker bediening! Ben jij een gedreven werknemer in de Horeca, Flexibel en fijn om mee samen te werken? Als medewerker bediening ben je inzetbaar, zowel in ons Grand Café Heeren van Oranje als bij de banqueting.

De werktijden zijn in overleg, zowel door de week als in het weekend, feestdagen en vakanties.
Minimale leeftijd 18 jaar. Heb je horeca ervaring in de bediening, ben je representatief, servicegericht en flexibel reageer dan op deze vacature.
Nu Solliciteren >

Vacatures keukenLeerling kok – BBL
Ben jij op zoek naar een leuke leerplaats? Kom dan als Leerling-kok werken bij Heeren van Oranje/ Mastbosch Hotel Breda Ter versterking van ons keukenteam zoeken een leerling-kok, niveau 2 of 3.Wij bieden je veel ruimte om je theorie in de praktijk te brengen. Onze leermeesters staan klaar om jonge mensen op een plezierige wijze te begeleiden met hun technische vaardigheden. Zoek je plezier en uitdaging in een echt horecabedrijf, laat het ons dan z.s.m. weten!
Nu Solliciteren >
Vacature KeukenhulpKeuken Hulp – Parttime
Ter versterking van onze keukenbrigade zoeken wij een keukenhulp. wat zoeken wij? Een fijn collega met affiniteit voor de Horeca. Ben jij een teamplayer met enige ervaring, die kan assisteren bij het ontbijt en de mise-en-place. Ben jij op zoek naar een leuke baan in de horeca en ben je ook doordeweeks inzetbaar? Solliciteer dan nu!
Nu Solliciteren >
Open sollicitaties MastboschOpen Sollicitaties
Sollicitaties schriftelijk naar:

Mastbosch Hotel
Burg. Kerstenslaan 20
4837 BM Breda
tel. 076-5650050

Bediening: graag per e-mail a.werther@mastbosch.nl t.a.v. Mevr. Werther
Keuken: graag per email naar a.werther@mastbosch.nl t.a.v. de heer Tode