Wandelen in het Mastbos

Ontdek de Betoverende Schoonheid van het Mastbos—Een Wandelparadijs aan de Deur van Breda!

🌳 Welkom in het Mastbos! 🌳

Als er één ding is waar Breda trots op is, dan is het wel ons prachtige Mastbos. Dit historische bosgebied is meer dan 500 jaar oud en biedt een natuurlijke oase van rust en schoonheid, recht aan de rand van de stad. Hier bij Hotel Mastbosch zijn we er trots op dat we dit groene paradijs als onze achtertuin mogen beschouwen.

Waarom Wandelen in het Mastbos?

KIES VOOR HOTEL MASTBOSCH
Historische Pracht

Het Mastbos is één van de oudste dennenbossen van het land. Wandel over de eeuwenoude paden en voel de geschiedenis onder je voeten.

Vogelspotten

Neem je verrekijker mee! Van spechten tot buizerds, het Mastbos is een paradijs voor vogelliefhebbers.

Diverse Routes

Of je nu kiest voor een korte ochtendwandeling of een uitgebreidetoch , het Mastbos biedt routes voor elk fitnessniveau.

Seizoenswonderen

Van bloeiende rododendrons in de lente tot paddenstoelen in de herfst—elk seizoen tovert zijn eigen magie in het Mastbos.

Huur een hangmat en relaxen op een plek in het bos die u zelf heeft gekozen

Wandeltips:

👟 Goede wandelschoenen kan handig zijn maar is geen must. De paden kunnen variëren van zachte grond tot iets wortels.

🗺 Download een kaart of gebruik een wandelapp om de beste routes te vinden.

📷 Neem een camera mee! U zult genoeg Instagram-waardige momenten tegenkomen.

Sluit je Dag af bij Restaurant Heeren van Oranje 🍴

Na een dag, ochtend of middag van ontdekking en avontuur in het Mastbos, wat is er dan beter dan heerlijk dineren in een setting die even spectaculair is? Wij nodigen u uit om uw n aan te schuiven bij Restaurant Heeren van Oranje, reserveer hier: https://mastbosch.nl/heeren-van-oranje/#tafelreserveren 

Gelegen op een steenworp afstand van het Mastbos, biedt ons restaurant een culinaire ervaring die de perfecte afsluiting is van uw dag in de natuur. Met een menu dat de rijkdom van verschillende keuken viert en een goede wijnkaarten, is Restaurant Heeren van Oranje niet zomaar een eetgelegenheid, maar een bestemming op zich.

🌟 Reserveer nu en ervaar het zelf! 🌟