Dinerkaart

Voorgerechten    |    Hoofdgerechten    |    Dessert    |    Mastbosch Vitaal

Voorgerechten

In knoflookolie langzaam gegaarde garnalenspies geserveerd met licht pikante tomatensalsa, komijnkwark, wrapkrokantjes en een salade van rucola en veldsla

16.5

Sauvignon Blanc- Frankrijk – Witte wijn

Met rode biet gemarineerde en ingelegde zalmfilet begeleid door rode bietengel, knolselderijpuree en rode pepermayonaise

15.25

Chardonnay – Frankrijk – Witte wijn

Oosterse vissoep met sereh, een vleugje kokos, bosui, sojascheuten  en gefrituurde uitjes

9.5

Chardonnay – Frankrijk – Witte wijn

Rundercarpaccio van Hereford rund met geraspte oude boerenkaas uit Molenschot met balsamico kruidendressing, pijnboompitjes, kappertjes, uitgebakken spekjes en rucola

15.5

Rioja – Spanje – Rode wijn

Langzaam gegaarde en dungesneden kalfsvlees in een spiegel van tonijnmayonaise met kappertjes en rucola

13

Merlot – Frankrijk – Rode wijn

Combinatie van Parmaham en lauwwarme geitenkaas van Bettine Hoeve uit Etten-Leur met honing aceto, rucola en croutons

12.5

Cabernet Sauvignon – Zuid-Afrika – Rode wijn

Runderbouillon met een vleugje Port en garnituur van rundvlees, prei en bosui

8.25

Alle voorgerechten worden geserveerd met vers gebakken
oerbrood, kruidenboter en roomboter.
Heeft u glutenvrije of lactosevrije wensen
vraag naar onze allergenenlijst. 

Hoofdgerechten​

Twee Noordzee tongen (360gram) met botersaus,  diverse dagverse groenten

36,5

La Plume Chardonnay – Frankrijk – Witte wijn

Gebakken kabeljauwfilet met groentegarnituur en een luchtige vissaus met een vleugje citroen

21.75

Sauvignon Blanc– Frankrijk – Witte wijn

Gegrilde zeebaarsfilet met diverse groenten en een witte wijnsaus verrijkt met chimichurri

24.5

Pinot Grigio – Italië – Witte wijn

Tournedos van het Angus rund met diverse groenten en een Madeirasaus

2 medaillons (180 gram) 36,5         1 medaillon (90 gram) 23,5

Brazin Old Vine Zinfandel 2015 – Verenigde Staten – Californië – Rode wijn

Rosé gebraden eendenborstfilet met groentegarnituur en sinaasappel Portsaus

25.5

Cabernet Sauvignon – Zuid-Afrika – Rode wijn

Kalfssukade met truffeljus en dagverse groenten

23.50
Merlot – Frankrijk – Rode wijn

 Supplement frites: 3
Supplement groenten: 3,8
Heeft u glutenvrije of lactosevrije wensen, vraag naar onze allergenenlijst

Desserts​

Appelstrüdel met bolletje amaretti roomijs en rumkaramel

8.75

Barros Ruby – Rode port

Combinatie van witte chocolade mascarponebavarois en chocolademousse met kersen en meringue

11.75

Barros Colheita 1998 – Rode port

Frambozen cheesecake met bolletje cassis ijs, frambozengel en coulis

7.95

Moscatel

Kaasplankje van kaassoorten uit de regio met kazen uit o.a. Molenschot, Etten-Leur en Alphen deze wordt geserveerd met desembrood en pruimen compote
15,75

Barros Colheita 1998 – Rode port

Mastbosch Vitaal​

Mastbosch “Vitaal”

Voor u gezond en vegetarisch samengestelde voorgerechten

“Vegan zalm”

Vegan zalm geserveerd op salade van sojascheuten, komkommer en zeewier begeleid door een veganistische wasabi furikake mayonaise en hoisin

13.25

“Falafel”

Falafel op salade van paprika, rucola, gesnipperde rode ui en geitenkaas crumbles begeleid door een knoflook yoghurtdressing

13.75

“Pumpkin”

Pompoensoep met geroosterde paprika, pompoenpitten en

knoflookcroutons

11,75

Mastbosch “Vitaal”

Voor u gezond en vegetarisch samengestelde hoofdgerechten

“Ravioli aubergine”

Ravioli gevuld met aubergine begeleid door gegrilde courgette, basilicum olie, geraspte oude kaas en Landcress

18.5

“Vegetarische Coq au Vin”

 In witte wijnsaus gestoofde vegetarische kipstukjes geserveerd in een tuille met rijst en haricots verts

20.75

“Burger Mastbosch”

Vegetarische huisgemaakte hamburger op basis van o.a. soja en diverse kruiden op een speltbol met kerrie uien en een pikante saus op basis van tomaat, sesam, chili en een vleugje rode wijn

20.5

Mastbosch “Vitaal”

Voor u gezond samengestelde dessert

“Vegan fruittaartje”

Vegan citrus passievruchttaartje met een bolletje perzikijs en gewelde pruimen

10.5