Dinerkaart
Voorgerechten
In knoflookolie langzaam gegaarde garnalenspies geserveerd met licht pikante tomatensalsa, komijnkwark, wrapkrokantjes en een salade van rucola en veldsla
16.5
Sauvignon Blanc- Frankrijk – Witte wijn
Met rode biet gemarineerde en ingelegde zalmfilet begeleid door rode bietengel, knolselderijpuree en rode pepermayonaise
15.25
Chardonnay – Frankrijk – Witte wijn
Oosterse vissoep met sereh, een vleugje kokos, bosui, sojascheuten en gefrituurde uitjes
9.5
Chardonnay – Frankrijk – Witte wijn
Rundercarpaccio van Hereford rund met geraspte oude boerenkaas uit Molenschot met balsamico kruidendressing, pijnboompitjes, kappertjes, uitgebakken spekjes en rucola
15.5
Rioja – Spanje – Rode wijn
Langzaam gegaarde en dungesneden kalfsvlees in een spiegel van tonijnmayonaise met kappertjes en rucola
13
Merlot – Frankrijk – Rode wijn
Combinatie van Parmaham en lauwwarme geitenkaas van Bettine Hoeve uit Etten-Leur met honing aceto, rucola en croutons
12.5
Cabernet Sauvignon – Zuid-Afrika – Rode wijn
Runderbouillon met een vleugje Port en garnituur van rundvlees, prei en bosui
8.25
Alle voorgerechten worden geserveerd met vers gebakken
oerbrood, kruidenboter en roomboter.
Heeft u glutenvrije of lactosevrije wensen
vraag naar onze allergenenlijst.
Hoofdgerechten
Twee Noordzee tongen (360gram) met botersaus, diverse dagverse groenten
36,5
La Plume Chardonnay – Frankrijk – Witte wijn
Gebakken kabeljauwfilet met groentegarnituur en een luchtige vissaus met een vleugje citroen
21.75
Sauvignon Blanc– Frankrijk – Witte wijn
Gegrilde zeebaarsfilet met diverse groenten en een witte wijnsaus verrijkt met chimichurri
24.5
Pinot Grigio – Italië – Witte wijn
Tournedos van het Angus rund met diverse groenten en een Madeirasaus
2 medaillons (180 gram) 36,5 1 medaillon (90 gram) 23,5
Brazin Old Vine Zinfandel 2015 – Verenigde Staten – Californië – Rode wijn
Rosé gebraden eendenborstfilet met groentegarnituur en sinaasappel Portsaus
25.5
Cabernet Sauvignon – Zuid-Afrika – Rode wijn
Kalfssukade met truffeljus en dagverse groenten
23.50
Merlot – Frankrijk – Rode wijn
Supplement frites: 3
Supplement groenten: 3,8
Heeft u glutenvrije of lactosevrije wensen, vraag naar onze allergenenlijst
Desserts
Appelstrüdel met bolletje amaretti roomijs en rumkaramel
8.75
Barros Ruby – Rode port
Combinatie van witte chocolade mascarponebavarois en chocolademousse met kersen en meringue
11.75
Barros Colheita 1998 – Rode port
Frambozen cheesecake met bolletje cassis ijs, frambozengel en coulis
7.95
Moscatel
Kaasplankje van kaassoorten uit de regio met kazen uit o.a. Molenschot, Etten-Leur en Alphen deze wordt geserveerd met desembrood en pruimen compote
15,75
Barros Colheita 1998 – Rode port
Mastbosch Vitaal
Mastbosch “Vitaal”
Voor u gezond en vegetarisch samengestelde voorgerechten
“Vegan zalm”
Vegan zalm geserveerd op salade van sojascheuten, komkommer en zeewier begeleid door een veganistische wasabi furikake mayonaise en hoisin
13.25
“Falafel”
Falafel op salade van paprika, rucola, gesnipperde rode ui en geitenkaas crumbles begeleid door een knoflook yoghurtdressing
13.75
“Pumpkin”
Pompoensoep met geroosterde paprika, pompoenpitten en
knoflookcroutons
11,75
Mastbosch “Vitaal”
Voor u gezond en vegetarisch samengestelde hoofdgerechten
“Ravioli aubergine”
Ravioli gevuld met aubergine begeleid door gegrilde courgette, basilicum olie, geraspte oude kaas en Landcress
18.5
“Vegetarische Coq au Vin”
In witte wijnsaus gestoofde vegetarische kipstukjes geserveerd in een tuille met rijst en haricots verts
20.75
“Burger Mastbosch”
Vegetarische huisgemaakte hamburger op basis van o.a. soja en diverse kruiden op een speltbol met kerrie uien en een pikante saus op basis van tomaat, sesam, chili en een vleugje rode wijn
20.5
Mastbosch “Vitaal”
Voor u gezond samengestelde dessert
“Vegan fruittaartje”
Vegan citrus passievruchttaartje met een bolletje perzikijs en gewelde pruimen
10.5