Burgemeester Kerstenslaan 20
+31 (0)76 - 5650050
Book Now
Zakelijke bijeenkomsten in Breda

Het Mastbosch hotel voor al uw Zakelijke bijeenkomsten in Breda

Wanneer u op zoek bent naar een geschikte zakelijke bijeenkomsten in Breda, Noord-Brabant, dan bent u bij Hotel Mastbosch Breda aan het juiste adres. Wij helpen u graag om een perfecte invulling aan uw zakelijke bijeenkomsten in Breda te geven.

Flexibiliteit en professionaliteit zijn voor het Mastbosch Hotel Breda de kernwoorden als het gaat om het organiseren van uw vergaderingen in Breda. Onze jarenlange ervaring in hoogwaardige serviceverlening en aandacht voor de kleinste details geven de garantie voor een succesvolle uw zakelijke bijeenkomsten in Breda.

Wij helpen u graag met het samenstellen van al uw zakelijke bijeenkomsten, van een vergadering, presentatie of teambuilding tot een meerdaags vergaderarrangement inclusief overnachting(en). Wij beschikken over diverse typen kamers. Onze zalen zijn beschikbaar voor groepen van 4 tot 125 personen, in diverse opstellingen. Onze 8 ruime en nette vergaderruimtes bevinden zich op de begane grond en op de 3de etage.

Wanneer u wenst te vergaderen op een unieke en rustgevende locatie in Breda, Noord-Brabant, dan staan onze medewerkers graag voor u klaar voor een uitgebreid advies en een offerte op maat. Wij beschikken over verschillende vergaderarrangementen, die zijn aan te vullen met diverse lunchmogelijkheden, diners of een aangeklede borrel. Mocht u specifieke wensen hebben maken wij graag een gepaste offerte voor u.

Wij bieden u een unieke vergaderlocatie die rustig gelegen is aan de rand van het Mastbos in Breda en makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg vanaf de A58, A27 of A16 vanaf Antwerpen, Tilburg, Roosendaal en Rotterdam.

Waarom Hotel Mastbosch voor uw zakelijke bijeenkomsten in Breda?

 • Wij beschikken over diverse kleine en grote vergaderzalen
 • Onze vergaderzalen zijn voorzien van veel daglicht
 • Een aantal van onze vergaderruimtes zijn voorzien van airco
 • Prachtige locatie aan het Mastbos
 • Centrale ligging Rotterdam Antwerpen en Eindhoven
 • Keurmerk Voedselveiligheid Bureau de Wit
 • Gratis Wifi in het gehele Mastbosch hotel
 • Sfeervol restaurant op locatie Grand café Heeren van Oranje
 • Gratis parkeergelegenheid bij het hotel

Mocht u naast het intensieve vergaderen, de wens hebben op wat ontspanning met uw gezelschap dan helpen wij u graag met het vastleggen een geschikte activiteit, zoals een wandeling door het Mastbos; welke aan de overzijde van het hotel gelegen is, schermen, yoga, fietsroutes door Breda of het Mastbos en djembé sessie. Uiteraard zijn er nog meer mogelijkheden voor een activiteit. Hiermee helpt het Mastbosch Hotel u graag verder.

Dus bent u op zoek naar een mooie vergaderlocatie in Breda, aan de rand van het rustgevende Mastbos, bent u bij Mastbosch Hotel Breda aan het juiste adres.
Neem met ons contact op voor een passende offerte voor uw vergadering en een juiste prijs/kwaliteitsverhouding.

Heeft u vragen of wilt u persoonlijke ondersteuning bij het reserveren? Neem gerust contact met ons op!
 • telephone:

  +31(0)76 - 5650050
 • email:

  info@mastbosch.nl