Burgemeester Kerstenslaan 20
+31 (0)76 - 5650050
Book Now

Feestzalen en vergaderzalen


Waar wilt u meer informatie over?

Vergaderlocatie en Feestlocatie in Breda

Voor al uw (meerdaagse) zakelijke en feestelijke bijeenkomsten biedt het hotel een scala aan mogelijkheden. 8 goed geoutilleerde zalen staan tot uw beschikking voor vergaderingen, presentaties of workshops. De capaciteit van de vergaderzalen varieert van 4 tot 110 personen. Voor exclusieve diners, recepties, een feestavond of bijvoorbeeld een High Tea vormen de Maurits-, Willem I- en de Prins Willem Alexanderzaal een schitterend decor.

Hotel Breda Mastbosch beschikt over een variëteit aan feest en vergaderzalen geschikt voor een lunch, diner, een feest, (bedrijfs-borrel, receptie, brunch of een babyborrel vormen de Maurits-, Willem-I en Prins Willem Alexanderzaal, gelegen op de begane grond, een schitterend decor. Afhankelijk van de aard van de bijeenkomst en grootte van het gezelschap, kunnen de zalen met elkaar combineren zodat met heel de familie kan feesten.

De zakelijke gasten die reizen tussen de grotere steden zoals Antwerpen naar Rotterdam met Breda als centrale middelpunt. Is het Mastbosch Hotel het perfecte hotel om in te verblijven. Het Mastbosch hotel met perfecte bereikbaarheid vanaf de A16 en A58 , dat rustiek uitstraalt en waarborgt, biedt de zakelijke gast om tot rust te komen of door te werken via ons gratis Wi-Fi netwerk.

Vul alstublieft dit formulier in en onze Sales Manager neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw gegevens:

Heeft u hotelkamers nodig?

Type Bijeenkomst:


captcha

Overzicht zalen